2777
2789
عنوان

چجوری از پوشک بگیرمش🩲😩 کمک

1027 بازدید | 76 پست

سه روزه تو دسشویی دارم زندگی میکنم دیگه بریدم😭دخترم تقریبا دو سال نیمشه

آمادگی از پوشک گرفتن رو داره شب تا صبح پوشکش خشکه پی پی رو هرروز سر ساعت معین انجام میده و قبلش بهم میگه

اول شورت آموزشی پاش کردم دیدم نمیشه کامل جیش میکنه یسره درحال شلوار شستن بودم

پوشکو بستم ولی هر نیم ساعت باز میکنم میبرمش دسشویی

دریغ از یه چیکه جیش یا پی پی

کم اوردم چیکار کنم چقد وقت دیگه هر نیم ساعت بریم دسشویی؟ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خب بستگی داره مایعات چقد بخوره. مثلا من پسرم غذا و اب میخورد زود 10دیقه میبردمش و در حد چن قطر جیش و داشت... بعد شب تا صبح هم خشک بود جاشو خیس نمیکرد روزا یکم اذیت میکرد تاروالش امد دستم و بزرگتر شد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ماله من نزدیک چهار سالسهمدام شلوارشی نم داره میگم بدو جیش شبا ک عاجزم تا صبح خیسه ببین ی صندلیدستشویی بگیر بذار جلو چشمش  هی بهش هر نیم ساعت بگو برو بشین عادت می‌کنه بعد برادرش صندلی رو تو دستشویی هربار تو دستشویی جیش می‌کنه تشویقش کن جلوی همه بگو 

خب بستگی داره مایعات چقد بخوره. مثلا من پسرم غذا و اب میخورد زود 10دیقه میبردمش و در حد چن قطر جیش و ...

برای مثال صبح به محض اینکه بیدار شد بردمش دسشویی و جیش نکرد. بااینکه چک کردم پوشکش صددرصد خشک بود ینی جیش داشت طبیعتا

صبحانه و چای خورد ۱۵ دقیقه بعدش بردم بازم جیش نکرد

گفتم همون نیم ساعت پیش بریم

ولی متوجه شدم تو همین فاصله تخلیه کرد خودشو

جیش نمیکنه تو دسشویی

واقعا درمونده شدم خوبه تازه اول راهم😭😩

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برای مثال صبح به محض اینکه بیدار شد بردمش دسشویی و جیش نکرد. بااینکه چک کردم پوشکش صددرصد خشک بود ین ...

اره اینجور هستن پسر منم گاهی همینطور بود... ولی تحمل و صبر باید بالا باشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

سه روز که زوده تو حداقل یکماه شایدم زمان بیشتر رو در نظر بگیر دیگه هم پوشکش نکن همون نیم ساعت یکبار ببرش دستشویی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
برای مثال صبح به محض اینکه بیدار شد بردمش دسشویی و جیش نکرد. بااینکه چک کردم پوشکش صددرصد خشک بود ین ...

یکم آب رو باز کن و چند دقیقه ای بشین تو دستشویی سریع نا امید نشو

حدود یک ماه دستت بنده دخترا دیرتر یاد میگیرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دخترم من ۲سالو ۴ماهشه نمیشه هر کار میکنم🥲

خیلی زود بعد سه سال

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تو دسشویی وایسا بگو عه پر شده داره میاد نگاه کن نگاه کن من اوایل مقاومت میکرد میگفتم عه پرشده الان میریزه، انگار از داخل مثانش خبر دارم😂😂

منم دخترم دو و نیمش اصلا نمیگه ولی خودم ببرمش جیش میکنه نبرمش تو شلوار پی پی که اصلا نمیگه دختر بزرگم ۱ و ۲ماهش بود میگفت این اصلا نمیگه نمیدونم چیکار کنم هم زبون داره عقل و درکش ولی نمیگه

لایک نکن ممنون  

من باز کردم جیش رو کامل میگه ولی از پی پیش میترسه دو روز نگه داشته بود یه جا بند نمیشد میرفت میومد میگفت آآآآی   آی باسنم . باسنم درد میکنههههه. از خنده ترکیده بودم بردم کارتون باز کردم کارتون میدید پی پی میکرد جیغ میزد 😂😂😂😂