2777
2789

خیلی خوشگله هم داخلش🥹

هم جلدش

پایین هر صفحه فاال حافظ هم داره

میشه پیشنهاد بدید توش چی بنویسم؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خاطره

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دفتر خوشگلا نباید نوشت فقط باید نگاه شون کرد 😆

اما اگر من بودم تیکه کتاب هایی که خوندم و خوشم میومد رو اونجا یادداشت میکردم و که راحت تر بتونم پیداشون کنم

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

خاطره

خاطره رو حوصله ندارم🥲😅

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اهداف کوتاه مدتتو توش بنویسیا شکرگزاری شبانه

برا اینا جدا دفترچه دارم

این زیادی قشنگه🙃

منم کلی دفترچه دارم ولی هیچکدوم کامل استفاده نکردم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

تو دفتر خوشگلا نباید نوشت فقط باید نگاه شون کرد 😆اما اگر من بودم تیکه کتاب هایی که خوندم و خوشم میو ...

آخه دوست دارم از لعنتی زیبا استفاده کنم😆

میتونی از ایه های قرانی که معانیشونو دوس داری و مثل یه جمله تاکیدیه بنویسی البته اگه مذهبی هستی

یا هدف هاتو بنویسی 

یا جملات الهام بخش راجع به دوست داشتن خود اعتماد بنفس یا قانون جذب یا شکرگزاری