2777
2789
عنوان

چندین ساله یه دفترچه خیلی خوشگل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 43 پست

یه چیایی ک مثل این فیلما اگه در اینده مثل 40 50 سال بعد بچه یا نوه های ایندت خوندنش بگن چه دختر خفنی بوده توی سن خودش🥹

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

خاطره رو حوصله ندارم🥲😅

خاطرات و مسائل شخصی ننویس همیشه یکی پیدا میشه بره بخونه فضولی کنه دردسر میشه

بالاتر چند تا مطلب خوب گفتن میتونی اونا رو توش یادداشت کنی 

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کلی دفترچه دارم ولی هیچکدوم کامل استفاده نکردم

من بقیه رو پر می کنم میرم سراغ بعدی

ولی این زیادی قشنگه الان اومدم توش تیکه شعر بنویسم ولی باز دلم نیومد🥲

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اگه نقاشیت خوبه نقاشی قشنگ بکش داخلش

یا اگه نوسنده ی خوبی هستی متن خوب بنویس

جملاتی که توی کتاب یا فیلم دیدی زیباست بنویس

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من بقیه رو پر می کنم میرم سراغ بعدیولی این زیادی قشنگه الان اومدم توش تیکه شعر بنویسم ولی باز دلم نی ...

آخرش ک چی!!

بنویس بره😂

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

اگه خواستی عکس بدی منم لایک کن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اگه گذاشت به منم بگو بیام ببینم😶‍🌫️🫠

از این دفترچه ها که دکمه داره

جلد روش منگولیه

شکلش مربعه

و پایین هر صفحه فاال حافظ داره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آخرش ک چی!!بنویس بره😂

ببین به این لحن قاطع نیاز داشتم😂

اگه نقاشیت خوبه نقاشی قشنگ بکش داخلشیا اگه نوسنده ی خوبی هستی متن خوب بنویسجملاتی که توی کتاب یا فیل ...

نقاشیم متوسطه

همون ایده متن کتاب یا دیالوگ فیلم خوبه

ببین به این لحن قاطع نیاز داشتم😂

خواهش میکنم اگ بازم تو زمینه های دیگ لازم داری قاطعانه باهات برخورد کنم بگو مدیونی نگی!😁😆❤️