2777
2789

کاش میفهمیدین موقعی که با شوهرتون مشکل دارین نمی سازین طلاق بگیرین بدون توجه به آبرو و پدر و مادر. قبل از بچه دار شدن فکر اینجا ها هم باشید فقط بچه آوردن و یاد نگیرین خواهش میکنم آینده ی خودتون و بچه هاتون و تبااه نکنید 

فردی که از زندگی ناامیده ولی ادامه میده ... :) حتی توی تاریکی عمیق شب ماه و ستاره به نشانه ی امید هست .. ولی آسمون من ابریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عباس آقا

حتما این کارو کنید نزارین بچه ها انقدر عذاب بکشن

فردی که از زندگی ناامیده ولی ادامه میده ... :) حتی توی تاریکی عمیق شب ماه و ستاره به نشانه ی امید هست .. ولی آسمون من ابریه 

مرسی از راهنمایی خوبت استاداگر زن مشکل مالی داشت باشه و نخاد سر بار خونوادش بشه چی اونوقت

خوب بچه دار نشهههه

مشکل اینجاست تا قبل بچه دار شدن باهم مشکلی ندارن ولی اومدن بچه انگار همه چی از خونه هاشون میره...مهرومحبت.توجه

دیگه بلد نیستن با وجود بچه زندگی رو مدیریت کنن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

مشکل اینجاست تا قبل بچه دار شدن باهم مشکلی ندارن ولی اومدن بچه انگار همه چی از خونه هاشون میره...مهر ...

پدر مادر من از اول زندگیشون رو هوا بود بعد بچه دارم شدن 

درد از این بیشترر؟