2777
2789
عنوان

ادم به چه امیدی زندگی کنه

102 بازدید | 16 پست

حس میکنم اشتباه کردم ازدواج کردم نه از این نظر که شوهرم خوب نباشه ، اتفاقا خیلی خوبه و عاشقمه و منم عاشقشم و زحمتکشه .

امروز رفتم حاصل یک ماه زحمت و پس اندازمونو بردم طلا فروشی یه گرم پارسیان تونستم بخرم ده تومن ولی خوشحال نبودم ،

چون تو این هفت هشت ماهی که ازدواج کردیم فقط اندازه ی هفت گرم تونستیم طلا جمع کنیم ، یه چی حدود ۵۰, ۶۰ تومن .

تازه جفتمون سالم و پرتلاشیم و اصلااا ولخرجی نمیکنیم وای به حال اینکه اگه تنبل و مریض میبودیم . اینجوری بخوایم پیش بریم پنجاه سال طول میکشه تا بتونیم خونه بخریم ، تا اون موقع هفتاد هشتاد سالمونه و مردیم.

با خودم میگم حداقل اگه ادم مجرد باشه دغدغه ی زندگی نداره  

کاش ی مرد خوب بیاد تو زندگیم من نمیخام خونه بخرم 😑چقد ناشکریدد همتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ی مرد خوب بیاد تو زندگیم من نمیخام خونه بخرم 😑چقد ناشکریدد همتون

فکر میکنی به خدا 

ببین داشتنه یه مرد خوب خیلی مهمه تو زندگی ولی لازم نیست حتما شوهرت باشه ، تو خونه بابات باشی بی دغدغه اونم خونه باباش باشه بی دغدغه و فقط با هم برید بیرون و دور دور  بهتره .

استرس زندگی یه کار میکنه عشق و عاشقی یادت بره

سلام فکر اینارو نکن اینا فکر کنی کارتون به جدایی می‌کشه

فکر پنجاه دیگه نکن از الان هر چی داری الان از اون لذت ببرین شما الان همو دارین با هر چی دارین که بیاد لذت ببرین

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
فکر میکنی به خدا ببین داشتنه یه مرد خوب خیلی مهمه تو زندگی ولی لازم نیست حتما شوهرت باشه ، تو خونه ب ...

درسته ولی من خیلی تنهام احساس تنهایی میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

سلامتو بار زیادی رو دوشتهفداکاری بیش از حدی داریامیدولرم بخودت بیایوکمی مراقب خودت باشی

سلام اره دقیقا همینه 

و هیچ کودومشون درکم نمیکنن 

دلم میخواد واقعا همشونو بذارم و فرار کنم برم

صبورباشنیاز به تغییر داریادما ارزوشونه یکی مثه توداشته باشن چون همه جوره هواسونو داری

فقط تو این چند ماه اینجوری شدم 

قبلا که دانشجو بودم و شهر دور از پدر مادر  و دور از شوهر و خانواده شوهر اعصابم اروم تر بود .

البته همیشه اختلاف نظر بین ادم ها هست ولی پدر مادر چون به دنیات اوردن و بزرگت کردن و همسر چون خانواده ی اصلیته و توقع داره تمومه توجهت بهش باشه همیشه توقعشون بیشتره