2777
2789

سلام . خودم مجردم اما هم اطرافیان رو دیدم هم شنیدم که نهایت عشق دیگه سه ساله از نظر علمی هم ثابت شده بعدش هورمونها فروکش میکنن و چیزی که باقی میمونه بیشتر وابستگیه

حالا سوال من اینجاست چرا بعضیا میگن که نه ما هنوزم بعد مثلاً ده سال دلم میخواد شوهرم همش خونه باشه همش کنارم باشه و فلان

بنظر شما حرفاشون واقعیه یا تظاهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شیش سال ونیم ازدواج کردم حدود هشت سالم دوست بودیم هنوزم بیش از اندازه دوسش دارم و بهش وابستم اونم همینطوری 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

نمی دونم، برای من واقعیه، و دوستش دارم حتی بیشتر از اوایل ازدواجم، اویل وابستگی بود اما الان دوستش دارم 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

ببین یه سری هورمونا  مثل دوپامین و اکسی توسین  تو اوایل رابطه  حسابی فعال میشن  این باعث میشه طرف رو دیوانه وار دوست داشته باشی و کنارش باشی  که بهش عشق آتشین هم میگن که این کم کم آروم میشه اما جاش رو به یه  عشق عمیق تر و پایدارتر میده عزیزم  نه وابستگی

اگه درونت رو نساخته باشی بیرونت یه ویرونه ست

همه که شبیه هم نیستن هر زوجی متفاوته

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

وقتی اولویت شوهرت باشی اونم‌اولویت تو و شوهرت همیشه تلاش کنه دلتو بدست بیاره ازش زده نمیشی چون‌برات ارزش قائل میشه برات تلاش میکنه 

اونایی که طلاق عاطفی میگیرن رابطشون‌یطرفس شوهراشون خودخواه وخودشیفته و متکبرن 

مردسالارو زن ستیزن 

منم 7 ساله ازدواج کردم و واقعا میگم که زندگیم هنوزم شیرینه.. درسته هیجان های اولیه می‌خوابه اما کم کم به حس خانواده بودن می‌رسین.. به همدیگه عادت میکنین.. به خوابیدن کنار هم عادت میکنین به دست‌پخت هم عادت میکنین و خیلی از عادت‌های قشنگ دیگه