2777
2789

من همین الان برگشتم خونه💆🏻‍♀️❤ خیلییییییییی قشنگ بودددددددد🥲🥲🥲🥲🥲عاشق حس و وایبش شدم ❤ این اولین بار بود که‌موفق شدم ماه گرفتیو ببینمممم

ماهه دیگه گرفته😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رفتیم بام تهران گفت ۷ شب شروع میشه دیگه نیم ساعت نشستیم سفید بود دیگه تا نیم ساعت پیش که هنوز قرم ...

وای بام تهران ی حال دیگه ای میده🥲💕اره دقیقا من شنیدم تا ۹ شب تموم میشه واسه همین زود رفتیم ولی الان میگن تا ۱۲ هست الانم اینجا دیگه ابری شده ماهو نمیشه دید درست

کادو چی خرید برات ؟

بالاخره باید مناسبتا و شورش و دربیاریم دیگه 🤭

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

ماه گرفتن ما هنوز سینگلیم😂😅

😂😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

آرههه منم رفتمممم با پارتنرممممممممم

لباسم با چشمام هارمونی خاصی داشت

طلوع ماه رو در سیاهی چشمانش دیدم 

احساس میکردم در خوابی عمیق فرو رفتم و درآن 

معشوقه و ماه را قابی زیبا میبینم 

گویی که تصویرش را همانند ماه ساختند

برگرفته از رمانِ خزعبلات ذهن یک مریض😁😂

من نمی دانستم معنیِ هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دیگر ؟.