2777
2789

اگه نخوای نگهش داری نخوای خونت بمیره گناهه  کردی سلام دوستان این مریض که میگم ۴ ساله مریضه تو جا بوده قبلا چندین ماه هر روز اب میوه رفتم غذا جدا ماساژ الان خسته شدم نسبتشم پدر و مادر خودم نیست الان دکتر جوابش کرده پوشکی شده بعد خونه ی خودشم نیست دیگه دلم نیست اصلا همه فکر میکنن بد ذات شدم ولی خب دلم نمیخواد بچه ی کوچیک دارم خسته شدم قبلا انقد براش اشک میریختم میگفتم خدا شفاش بده الان که دیگه نمیمونه سنگدل شدم مبگم خدایا بهش ارامش بدع گناه کردم یه نظرتون اگه فوت بشه خدا منو بهش نشون بده ذهنمه میخونه خیلی فکرا میکنم اما اصلا تحمل ندارم دیگه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبتش با شما چیه ؟خیلی نزدیک هست ؟بچه ندارع ؟تنهاست ؟

مادر شوهرمه شوهرم داره پولم داره ولی خسته شدم بخدا خونه اونیکی پسراشم کم و پیش میره ولی کلا از نظر روحی خسته شدم ۴ ساله مریضه بچم ۶ماهش بود دوماه خونم بود الان شده ۴ سالش بخدا یه مسافرتم نرفتم

نه دیگه 4 سال هر کی باشه از پا در میاد خسته شدی کاش یکی بود کمکت میکرد واقعا سخت

۴ سال یه پشت نبوده ولی خب کلا روحیم صفره یه مسافرتم نرفتم از وقتی بچم اومده دنیا درگیریم عروس کوچیکم هستم