سلامحتی اسم درس میاد عصبی میشه. پسرم ۱۲ سالشه . از اول علاقه نداشت. هنوزم نداره. تو طول سال اصلا درس نمیخونه. نمراتش در حد تلاش هست. موقع امتحانات نهایی به زور قبول میشه. دارم از دستش روانی میشم. اگه بگم تا حالا ندیدم درس بخونه باور نمیکنید. مشق هاشم خیلی به سختی و کم مینویسه. معلمش هم واقعا حریفش نمیشه. فقط میگه من دوست ندارم مشق بنویسم و درس بخونم. واقعا دور و برتون دیدید همچین بچه ای؟بعد چی شد؟علاقمند شد به درس؟من نگرانم چون حس میکنم یکم بزرگتر بشه ترک تحصیل میکنه. خواهشا بچه ها نیان تو گروه نظر بدن. فقط بزرگترها نظر بدن ممنون. چون نی نی سایتپره بچه شده این و نوشتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی واقعا از کلاس اول تا حالا دارم میسازم باهاش.
مامان من جای تو بود ا حالا منو کشته بود سر اینکه کنکور قبول نمیشم هر چی از دهنش در اومد گفت خیلی عصبیه سر درس با اینکه من علاقم چیز دیگه ای بود هعی کاش میزاشت میرفتم دنبال علاقم
نگرام نباش عزیزمامسال همه رو بیسواد با خوب و خ خوب میفرستن بالا و رد نمیکنند براش مشوق درست کن تا د ...
همش میگه چرا درس میخونیم. حالم از اون کسی که مدرسه رو اختراع کرد بهممیخوره. باز میگه کاش معلمها بمیرن. کاش کتابی وجود نداشت.کاش من مدرسه نمیرفتم.کاش ترکتحصیل کنم.