2777
2789
عنوان

با بچه ای که اصلا و ابدا به درس علاقه نداره چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واقعا از کلاس اول تا حالا دارم می‌سازم باهاش.

مامان من جای تو بود ا حالا منو کشته بود سر اینکه کنکور قبول نمیشم هر چی از دهنش در اومد گفت خیلی عصبیه سر درس با اینکه من علاقم چیز دیگه ای بود هعی کاش میزاشت میرفتم دنبال علاقم 

مامان من جای تو بود ا حالا منو کشته بود سر اینکه کنکور قبول نمیشم هر چی از دهنش در اومد گفت خیلی عصب ...

الهییی پسر منم ببین چه چیزهایی راجع به من فکر میکنه. اون میگه به من کاری نداشته باشین من درس نمیخونم

حالا اون میگی وضعشون بد بود. بچه ی ما که تو رفاه هست. اهل کار هم نیست تو خونه یک‌لیوان جابجا نمیکنه.

نگرام نباش عزیزم‌امسال همه رو بیسواد با خوب و خ خوب میفرستن بالا و رد نمیکنند 

براش مشوق درست کن تا درس بخونه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
زیاد فشار نیار مهربونی بگو اصلا ی مدت نگد تاوید میکنم‌مشاور بگیر محیطشم روش اثر داره

من چند ماه هیچی نگفتم نه نوشت و نه خوند. الان معلم پیام داده پسرتون در حد خیلی خیلی ضعیفه. وقتی رهاش کنم که کلا هیچی

الهییی پسر منم ببین چه چیزهایی راجع به من فکر میکنه. اون میگه به من کاری نداشته باشین من درس نمیخونم

بیشتر با خودت لج من میگم‌نهایت یکسال مردود میشه امسال کلا گیر نده ببین چی میشه ۱۴۸۰ هم فردا زنگ بزن مشاور رایگانم هست ی راهنمایی ببینی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نگرام نباش عزیزم‌امسال همه رو بیسواد با خوب و خ خوب میفرستن بالا و رد نمیکنند براش مشوق درست کن تا د ...

همش میگه چرا درس میخونیم. حالم از اون کسی که مدرسه رو اختراع کرد بهم‌میخوره. باز میگه کاش معلم‌ها بمیرن. کاش کتابی وجود نداشت.‌کاش من مدرسه نمی‌رفتم.‌کاش ترک‌تحصیل کنم.