2777
2789
عنوان

بچه هشت ماهم پونز پنسکوب خورده😞😞

759 بازدید | 46 پست

سلام یه پسر هشت ماهه دارم اوج فضولیشه همیشه وسایل خطرناک و جمع میکنم،امشب رفته این پونز های پَنسکوب که چسبیده به هم رو برداشته تو دهنش کرده منم متوجه نشدم بهش شام دادم دیدم گریه می‌کنه دهنش بازه یه تیکه از پونز های چسبیده به هم تو دهنده بیرون کردم و بهش شیر دادم خوابید حالا استرس دارم نکنه یکی جدا شده قورت داده😞💔شوهرم خیلی بداخلاقه جرئت نمیکنم بهش بگم منو می‌ک.شه 😞بچمم خوابیده اگه خورده باشه اینجوری راحت می‌خوابه با راحت با غذا می‌ره پایین  بنظرتون؟تهشون مثل تهِ سوزن ته گرد تیزه 

ممکنه رفته باشه تو معده بچم 😭😞اگه می‌رفت میتونست بخوابه؟؟

دارم دق میکنم

چون در حالت معمول غذایی سفت باشه تا قشنگ نرم نکنه قورت نمیده ولی من چند قاشق غذا دادم خورده میترسم اسمش جدا شده باشه خورده باشه زبونم لال😞

از سر شب خواب و خوراک ندارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتوبدنکن مدام آیت الکرسی وچهارقل بهش بخون حرزجوادم حتمابراش بگیرخودتونم حواستون بیشترجمع باشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دلتوبدنکن مدام آیت الکرسی وچهارقل بهش بخون حرزجوادم حتمابراش بگیرخودتونم حواستون بیشترجمع باشه

اره خیلی دعا میخونم بخدا خیلی حواسم هست بهش نمی‌دونم از کجا پیدا کرده تو دهنش کرده 

اگه چیزی بودراحت نمیخوابیدانشاءالله ردشده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!