2777
2789
عنوان

چندروزه خیلی فکرم درگیره یعنی چرا انقدر روزیمون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 29 پست
همه که نه ولی ۸۰ درصد جامعه همینه عزیزم

خدا به همه کمک کنه 

واقعا خیلی فشار مالی زیاده 

از طرفی هم ناباروری دارم وهزینه هاش خیلی بالاس😭😭 

حداقل خدا بهم رحم نکرد یه بچه بی دردسر بهم بده😔

به زودی منم مامان میشم😍
والا من تاعمرم نمازنخوندم ولی خدا خیلی هوامو داره روزیمم از رمین و زمان میرسه شاید چون بیشتراز نماز ...

ولی خداگفته اول نماز بعدبقیه کارها.. حتی گفته اگه نمازت قبول بشه بقیه کارهات قبوله😞خوشبحالت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به همه کمک کنه واقعا خیلی فشار مالی زیاده از طرفی هم ناباروری دارم وهزینه هاش خیلی بالاس😭😭 حدا ...

امیدوار باش عزیزم♥️

سمت ما هم بهار میاد بالاخره🌺

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خدا به همه کمک کنه واقعا خیلی فشار مالی زیاده از طرفی هم ناباروری دارم وهزینه هاش خیلی بالاس😭😭 حدا ...

ناشکری نکن... من الان تواین وضعبت مبگم اگه فقط خودن بودم یه لقمه نون خالی میخوردم ومیرفتم ولی بچهاموچ کنم🥺

ناشکری نکن... من الان تواین وضعبت مبگم اگه فقط خودن بودم یه لقمه نون خالی میخوردم ومیرفتم ولی بچهامو ...

بچه خواستم از خدا مگه ناشکریه؟

به زودی منم مامان میشم😍
ولی خداگفته اول نماز بعدبقیه کارها.. حتی گفته اگه نمازت قبول بشه بقیه کارهات قبوله😞خوشبحالت

من روزی هزااار بار از خدا تشکر میکنم میگم‌ممنونتم دونه دونه برا داشته هام تشکر میکنم ازش ب نظرت کافی نی ؟؟حتما باید عربی صحبت کنم باهاش تاصدامو بشنوه؟مگه زبون من فارسی نی خب من ک عربی بلد نیستم چراباید ازم بخواد ب عربی باهاش ح برنم؟