2777
2789

خیلی باهام سرده نه زنگ میرنه ن پیام میده، همش من بهش پیام میدم حالشو میپرسم.به زور جوابم میده انگار اصلا دوسم نداره.ولی از نظر مالی بهم پول میده.یعنی ممکنه اونجا باکسی باشع ؟ 

(وارد جزئیات اینکه شغلش چیه و‌چرا میره نشیم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برات مهم نباشه

باید منبع توجه و عشقت رو عوض کنی. باید منبعی که ازش عشق میگیری خودت باشی یا خدا باشه. خیلی شعارگونه و عرفانی و تخیلی به نظر میاد حرفم، ولی واقعا درستش همینه.

اینکه دوستت داره یا نداره، بهت خیانت میکنه یا نمیکنه رو بیخیال شو. 

تو که دستت بهش نمی‌رسه و اصلاً ازش خبر نداری،با این فکرا فقط خودتو دیوونه می‌کنیبسپار به خدا و اگه م ...

😔😔😔😔خیلی هرس میخورم از بی توجهی و بی محبتی، تعریف از خود نباشه ولی بخدا همه بهم میگن خیلی زیبایی و فلان . ولی اصلا انگار نمیبینه منو