2777
2789

اینجوری 👇

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن 

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی 

روغن کنجد و زیتون بخر و باهاش آشپزی کن و سرخ کن 

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی 

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو 

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضرب‌کن  و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز 

روزی ۳ واحد میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق بیشتر نخوری

شب برنج و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع ❌

یه روز درمیون برنج بخوری

صبحانه پنیر و خیار و گوجه ممنوع،    کره بادام زمینی و ارده شیره و تخم مرغ مناسبشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولع خوردن رو چطوری از بین ببرم

همون حذف قند مصنوعی باعث شد اشتتهام به همه چی کور بشه

منم مث جاروبرقی همه چیو میکشیدم تو شیکمم

ولی وقتی قند مصنوعی رو حذف کردم دیگه دلم چیزی نمیخواد

و خوردن ارده شیره و تخم مرغ و کره بادام زمینی که گرمن، اشتهای تمام روزو میگیرن

اینجوری 👇قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی ...

مرسی عزیزم

فقط من شنیدم با روغن زیتون و کنجد نباید سرخ کرد

ولی برای غذاهای دیگه زیتون استفاده میکنم

اخخخ گفتی 🥹🥹🥹🥹

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من تقریبا هر روز نوتلا شیرکاکائو کروسان بستنی

عاشق اینا بودم

فقط یه هفته تلاش کردم جلوی خودمو بگیرم

البته چند بار در حد یه ذره خوردم تا فقط هوسم بره،

ولی بعد از یه هفته اینا اصلا میل نداشتم این چیزا رو بخورم خودمم باورم نمیشد

همون حذف قند مصنوعی باعث شد اشتتهام به همه چی کور بشهمنم مث جاروبرقی همه چیو میکشیدم تو شیکممولی وقت ...

البته کره بادوم زمبنی خیلی کالریش بالاست

چقدر کم کردی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من تقریبا هر روز نوتلا شیرکاکائو کروسان بستنیعاشق اینا بودمفقط یه هفته تلاش کردم جلوی خودمو بگیرمالب ...

وااااو

من ماهی یه بار به خودم اجازه میدم 

یه تیکه کیک شکلاتی

من خودم با فستینگ دارم کم می کنم

در کنارش حذف قند مصنوعی و سرخ کردنی و تنقلات

غذا هم محدود

فعلا بیشتر سایز کم کردم

وااااومن ماهی یه بار به خودم اجازه میدم یه تیکه کیک شکلاتی

خوبه عزیزم.

من از اونا بودم که همه چی میخوردم و چاق نمیشدم

اینایی که گفتم مال قبلنا بود.

ولی این یه سال اخیر وزنم رفت بالا که دارم جلوشو میگیرم

از چه ساعتی تا چه ساعتی نمیخوری؟

از ۸ شب تا دو .سه ظهر

فقط اب جوش و چای خالی بدون هر گونه افزودنی