2777
2789

ما تایم کوتاهی باهم داشتیم و بیکار بیشتر همو ندیدیم و بیشترش مجازی بود من بعد ۲۴ سال اولین رلم بود و واقعا به دلم نشسته بود .. بنا به شرایطی نشد باهم باشیم . و امشب بهم پیام داد :

سلام شبت بخیر خوبی 

من احساس میکنم ما به هم نمیرسیم 

تو دختر خوبی هستی و نیازمند توجه . اما من سرد و بی احساسم . کلا اینجوری ام نه فقط با تو 

اما چون من یکبار ضربه خوردم خیلی میترسم که رابطه جدی رو شروع کنم . شاید هنوز وقتش نرسیده نمیدونم.

من کفتم :

سلام امیر  

ممنون که احساساتت رو در میون گذاشتی اگه فکر میکنی اینجوری بهتره به نظرت احترام میزارم 

من بهت علاقه داشتم و تلاشم رو کردم که بتونیم رابطه خوبی داشته باشیم اما احساس یه طرفه فایده ای نداره 😊

امیدوارم  بتونی عشق واقعی رو تجربه کنی و در کنارش لحظات خوشی داشته باشی

اون گفت :

ممنونم ازت که درکم میکنی . امیدوارم به اون حس و حال و شور برسم که بتونم عاشق باشم . شاید باورت نشه خیلی تنهام اما مجبورم این تنهایی رو تحمل کنم تا بتونم از دوباره همه چی رو شروع کنم

من گفتم :

میدونم
تو زمان درستی با هم آشنا نشدیم

امیدوارم از این شرایطی که توش هستی التیام پیدا کنی و بتونی به ارامش برسی

اون کفت :

ممنونم از همدردیت 🙏 امیدوارم آینده خوبی برامون اتفاق بیفته 🙏

من گفتم :

انشالا
مراقب خودت باش
شب بخیر

اونم گفت :

تو هم همینطور . شبت بخیر

چطور بود حالم بدههههه وای 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.