دوستان من فهمیدم ک خواستگارم برا راضی شدن مادرم رفته سراغ د ع ا نویس و از این کثافت کاریا حس میکنم رو مامانم داره تاثیر میزاره نمیدونم حالا بخاطر مریضیه یا این کثافت کاریا میگه انگار آدمو دارن میزنن خبر نداره اون بیشعور رفته سمت این کارا بنظرتون چیکار کنم از مادرم دور شه این چیزا خیلی نگرانم😭😭 مادرم خودش اهل قرآن و دعا و نمازه
خرزامام جوادبگیر حتماشرایطش درست باشه نمازم بهش خونده بشه بندازگردن مادرت یا به بازوش ببنددرست میشه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمیگردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣
راستش منم ی خواستگار داشتم هم خودش و هم مادرش اهل جادو و این چیزا بودن و من خیلی بی منطق ازش دفاع میکردم، حقیقتش الان که فک میکنم خیلی رفتارای غیر عادی داشتم اون موقع، اگر دلت رضا نیست هم خودت هم مادرت هر روز پنجاه آیه قران بخونید، نماز و غسل هم فراموش نشه
هم خودتون هم مادرتون حرز امام جواد همراهتون باشه .
ناس و فلق و آیت کرسی زیاد بخونید
یه دستوری هم تو مفاتیح برای بطلان سحر اونو انجام بدید
نترسید .پیشنهاد ما این این خواستار رو رد کنید اگه واقعا به ساحر مراجعه میکنه.چون آتش جاودان جهنم در انتظارشه
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
هیچ وقت طرف کسی که این کارارومیکنه نروهیچ وقتخرزامام جوادبگیر حتماشرایطش درست باشه نمازم بهش خونده ب ...
بخداهم توکل کن خیلی
این دعاهرسحریوباطل میکنه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
هیچ وقت طرف کسی که این کارارومیکنه نروهیچ وقتخرزامام جوادبگیر حتماشرایطش درست باشه نمازم بهش خونده ب ...
من اصلا سمتش نرفتم خواستگار خودش اومده و اینکه حتی با اون کثافت کاریاش رو مادرم تاثیر نزاشت و ردشون کردیم ولی من خیلی نگرانم حرز امام جواد رو میشه بزارم توی بالشت مادرم جوری ک خودش نفهمه چون خودش بفهمه داغون میشه😭