دوستان من فهمیدم ک خواستگارم برا راضی شدن مادرم رفته سراغ د ع ا نویس و از این کثافت کاریا حس میکنم رو مامانم داره تاثیر میزاره نمیدونم حالا بخاطر مریضیه یا این کثافت کاریا میگه انگار آدمو دارن میزنن خبر نداره اون بیشعور رفته سمت این کارا بنظرتون چیکار کنم از مادرم دور شه این چیزا خیلی نگرانم😭😭 مادرم خودش اهل قرآن و دعا و نمازه
من اصلا سمتش نرفتم خواستگار خودش اومده و اینکه حتی با اون کثافت کاریاش رو مادرم تاثیر نزاشت و ردشون ...
نه بایدیاآویزگردنشون باشه یابه بازوبسته شده باشه میتونیدبهشون بگین برای سلامتیتون گرفتم اینجوری دروغم نگفتین
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
من اصلا سمتش نرفتم خواستگار خودش اومده و اینکه حتی با اون کثافت کاریاش رو مادرم تاثیر نزاشت و ردشون ...
بآید همراهش باشه بههر شکلی که شد
نترس سحر نهایتش ۲۰ الی ۳۰ درصد تاثیر بذاره
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
هم خودتون هم مادرتون حرز امام جواد همراهتون باشه .ناس و فلق و آیت کرسی زیاد بخونید یه دستوری هم تو م ...
من نمیخام مادرم متوجه بشه اکر بفهمه داغون میشه😭حرز امام جواد رو میشه خودم بنویسم بزارم توی کیف و بالشتی ک ردش میخابه؟ و اینکه ما اون خواستگار رو رد کردیم و کاری کثیفش روی مادرم تاثیر نزاشت ک راضی بشه ولی من نگرانم😭
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
من نمیخام مادرم متوجه بشه اکر بفهمه داغون میشه😭حرز امام جواد رو میشه خودم بنویسم بزارم توی کیف و با ...
جای نگرانی نیست.
بله خودت بنویس چندتایی و جاهایی مختلف از جمله همین بالشت قائم کن.
همون نماز و دعاهای مادرت هم خودش باعث بطلان سحر میشه.
توسل به اهل بیت هم خیلی موثره واس بطلان سحر
همین که اون ملعون رد کردی خودش جای شکر دارا و جای نگرانی نیست
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد