دوستان من فهمیدم ک خواستگارم برا راضی شدن مادرم رفته سراغ د ع ا نویس و از این کثافت کاریا حس میکنم رو مامانم داره تاثیر میزاره نمیدونم حالا بخاطر مریضیه یا این کثافت کاریا میگه انگار آدمو دارن میزنن خبر نداره اون بیشعور رفته سمت این کارا بنظرتون چیکار کنم از مادرم دور شه این چیزا خیلی نگرانم😭😭 مادرم خودش اهل قرآن و دعا و نمازه
من پیدا نمیکنم حرز امام جواد رو اگر طولانی نیس میشه برام بفرستید
حرز کبیر که خیلی طولانیه.سیرچ کن پیدا میشه.
ولی حرز صغیر دو خطه نوشتنش ساده اس.
حرز صغیر تو مفاتیح هستش تو نت هم سیرچ کنی پیدا میشه
خودم واس خودم حرز صغیر نوشتم
یا نور یا برهان الی آخر
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرز صغیر هم تاثیر گزاره؟چون کمتره اونو بنویسم تا امشب بزارم بالشتش تا فردا حرز کبیر رو مینویسم براش ...
قطعا تاثیر داره.
تونستی حرز کبیر هم بنویس.
فقط حرز کبیر یه شکل های خاصی توش داره باید اونارو هم بنویسی
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
نوشتنش آداب خواصی داره وتوهمه چیش بایددقت کردوبرای چندبرابرشدن خواصش بایدروی پوست آهونوشته بشه برای همین میدیم به یک شخص معتبرکه این کارهاروانجام بده دوتانمازدورکعتی هم داره که حتمابایدخونده بشه که اون حرزکامل متعلق به اون فردبشه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!