2777
2789
عنوان

اینجا کسی مذهبی هست میشه بیاید لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 35 پست
من پیدا نمیکنم حرز امام جواد رو اگر طولانی نیس میشه برام بفرستید

حرز کبیر که خیلی طولانیه.سیرچ کن پیدا میشه.

ولی حرز صغیر دو خطه نوشتنش ساده اس.

حرز صغیر تو مفاتیح هستش تو نت هم سیرچ کنی پیدا میشه 

خودم واس خودم حرز صغیر نوشتم 

یا نور یا برهان الی آخر 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

حرز کبیر که خیلی طولانیه.سیرچ کن پیدا میشه.ولی حرز صغیر دو خطه نوشتنش ساده اس.حرز صغیر تو مفاتیح هست ...

حرز صغیر هم تاثیر گزاره؟چون کمتره اونو بنویسم تا امشب بزارم بالشتش تا فردا حرز کبیر رو مینویسم براش اونو میزارم بعدش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز صغیر هم تاثیر گزاره؟چون کمتره اونو بنویسم تا امشب بزارم بالشتش تا فردا حرز کبیر رو مینویسم براش ...

قطعا تاثیر داره.

تونستی حرز کبیر هم بنویس.

فقط حرز کبیر یه شکل های خاصی توش داره باید اونارو هم بنویسی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

به من گفته بودن 100 رکعت

هرچی داخل مفاتیح نوشته درسته

نوشتنش آداب خواصی داره وتوهمه چیش بایددقت کردوبرای چندبرابرشدن خواصش بایدروی پوست آهونوشته بشه برای همین میدیم به یک شخص معتبرکه این کارهاروانجام بده دوتانمازدورکعتی هم داره که حتمابایدخونده بشه که اون حرزکامل متعلق به اون فردبشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

هرچی داخل مفاتیح نوشته درستهنوشتنش آداب خواصی داره وتوهمه چیش بایددقت کردوبرای چندبرابرشدن خواصش بای ...

اهاا مرسی عزیزم 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب