2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی😭😭منم معدم خیلی حساسه ریفلاکس اینا دارم ذاتا همیشه خودش درد داره الانم ک خالی شده حس میکنم د ...

درکت میکنم🥲من حس میکنم گلوم سوخته دیگ انقد بالا بالا میارم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

عسل اصل پیدا نمیشه مشکل اینجاست

چرا ؟ لاویچ عسلاش خوبه، بزن تو گوگل شعباتشو برات میاره ، یا اینترنتی سفارش بده گ عسل سیاهدانه من گرفتم خوردم خوبم کرد

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
سرما که بعید میدونم ویروسه اسحال استفراغه فکر کنم این چند وقت خیلی تو فشارم خیلی امشبم این جور شد

آره ویروس منم چند روز همینم پریشب آمپول واینازدم دیروز صبح سروم زدم 

الآنم از ساعت سه تا الان بیدارم از درد بیدارشدیم معذرت می‌خوام اسهال دارم 

چرا ؟ لاویچ عسلاش خوبه، بزن تو گوگل شعباتشو برات میاره ، یا اینترنتی سفارش بده گ عسل سیاهدانه من گرف ...

شما زخم معده داشتین یا فقط معده درد بود؟!خون بالا میووردین؟حس میکنم سرطان گرفتم دیگ

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الهییی🥺🥺🥺خدایا خودت بهمون رحم کن

🥲💔

آره ویروس منم چند روز همینم پریشب آمپول واینازدم دیروز صبح سروم زدم الآنم از ساعت سه تا الان بیدارم ...

عزیزم 

من انقدر این چند وقته مشگل خوردم فقط همینو کم داشتم الان تو کل خانواده هم میچرخه چون خودمم حس تهوع دارم 

با معده خالی مشکلی نداره؟معدم خیلی درد داره

یکم نون خشک بخور بعد با یکم آب یدونه اندسترون من با معده خالی چندین بار خوردم اکثرا برا خانمای حامله تجویز میشه با معده خالی هم مصرف میکنن میخوای نصف کن بخور