2777
2789
ولی خیلی درد داره معدم حس میکنم چون خالی شده بخاطر اینه

قرص رو نباید با معده خالی مصرف کنی، بعد از استفراغ میگن تا چند ساعت چیزی نخورین

سعی کن بخوابی به هیچیم فکر نکن

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
الهیییی درکت میکنم من روزی حداقل ۲ بار ای وضعمه🥲

😭😭😭خیلی سخته از خواب بیدارم کرد یه نیم ساعت مث مرغ پرکنده شدم ولی باز بعدش یکم سبک شدم ولی درد معدم الانم داره امونمو میبره

باردارین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭خیلی سخته از خواب بیدارم کرد یه نیم ساعت مث مرغ پرکنده شدم ولی باز بعدش یکم سبک شدم ولی درد مع ...

من امشب شام نخوردم ک بالا نیارم در این حد فشار رومه

نه زخم معده دارم بعضی وقتام خون بالا میارم بخدا دیگ خسته شدم🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من امشب شام نخوردم ک بالا نیارم در این حد فشار رومهنه زخم معده دارم بعضی وقتام خون بالا میارم بخدا د ...

صبح ناشتا یک قاشق عسل بخوری از بین میره

قرص درگلیس هم بگیر از داروخانه بخور عالیه

برای من خوب شد معدام

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
من امشب شام نخوردم ک بالا نیارم در این حد فشار رومهنه زخم معده دارم بعضی وقتام خون بالا میارم بخدا د ...

الهییی😭😭

منم معدم خیلی حساسه ریفلاکس اینا دارم ذاتا همیشه خودش درد داره الانم ک خالی شده حس میکنم داره سوراخ میشه

صبح ناشتا یک قاشق عسل بخوری از بین میرهقرص درگلیس هم بگیر از داروخانه بخور عالیهبرای من خوب شد معدام

عسل اصل پیدا نمیشه مشکل اینجاست

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂