2777
2789
عنوان

یعنی جواب بدی بهش دادم

181 بازدید | 16 پست

امروز پسرعموی مامانم و خانواده ش اومده بودن خونه مون ، یه پسری دارن این خانواده که چندماه قبل خانمش طلاق گرفت بنده خدا خانمه خیلی دخترخوب و مهریون و‌مودبی بود من هنوزم برام قابل احترامه و اون تلاش کرد زندکیش رو نگه داره امااین اقا بشدت خانم باز و خسیس و  خودشیفته بود اخرسرم خانمه طلاقش گرفت ، امروز تو مجلس جوگرفته بودش که اره زنم فلان بود بهمان بود گفتم اقای فلانی بنظرم قشنگ نیس ادم پشت کسی که سالهاکنارش بوده توجمع اینطور حرف بزنه ها که با چشم غره پدرم سکوت کردم . 

بازبعدناهار مادرش داشت از پسرالدنگش تعریف میکرد و یدفعه گفت بخدا عروس سابقم بی لیاقت بود قدر پسرم ندونست وگرنه نگارو براش لقمه میکرفتم ( یعنی من ) 

من بی اختیارگفتم چرا فکر میکنیدکه من ایشونو‌بعنوان همسرم انتخاب میکردم😅😅😅؟  پسره کبودشد و‌مادره ساکت و مامانم عوض کردن ، بعدرفتنشون مادرم میکه حرفت خوب نبود پسر غرور خانواده س توام که شوهرکردی حالا چرا زدی توذوقشون تو همیشه پشت زنارومیگیری و فمینیست و زبون دارازی 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم،من جات بودم یکی میزدم تو دهن پسره‌.

فداتشم واقعا دلم میخاست بزنم تو‌دهنش بقدری این دخترو بهش خیانت کرد ، اموالش بنام مادرش کرد مهریه نده و به جنون رسوند که دختره به جنون رسید از دستش فرارکردخیلی مردک پرروعه

خیلی عالی جواب دادیمگه غذایی لقمه بگیرنبیخود کردن اینجوری حرف میزننپسر غرور خانواده باشه شمام غرور خ ...

بخدا قسم من اصلا ازینکه بهم اینحور گفت جواب کوبنده ندادم ازین ناراحت شدم که اون دختری که واقعا جواهر بود رو دیونه کردن و دست خالی از خونه انداختش بیرون و بعدم مسخره کردن و‌ تهمت بهش زدن اذیتم کرد بالاخره خودم زنم میتونم درکش کنم

افرین بهت خیلی قلب پاکی داریمنم دلم سوخت برا اون دختر بیچاره

فداتشم عزیزم ♥️♥️

جلو زنش دوست دخترش میاورد خونه ، خیلی بلاهاسرش اورد دختره مظلوم بود پدرمادرش فوت کرده بودن هیچ حامی نداشت هنوز بهش زنگ میزنم و دلم براش میسوزه 

میخای معرفیش کنم بهت عشقم ؟ خیلی اهل اصافه کاریه

یکی شو دارم ولی کلا آدم باشه قدر بودنه بین زندگیشو یه سری هرز بازی هاش فاصله بذاره زندگی شو ول نکنه بخاطر این چیزا به عنوان تفریح و سرگرمی بره من مشکلی ندارم 

خیلی قشنگ و درست و منطقی جواب دادی عزیزم، یه سری از مادرا فکر میکنن چون بچه شون پسره واقعا د طلا زاییدن از همه چی پاک و مبرا هستن 

خب پسرت یه غلطی کرده دیگه حالا شو بازی کردنت چیه زن 

کاش خانواده ها واقعا بتونن بزرگتری کنن بزرگوارانه رفتار کنن، چهارتا اموزش بدن به بچه هاشون بتونن فردا پس فردا از عهده ی زندگی بر بیان، مسئولیت و تعهد حالیشون بشه 

یکی شو دارم ولی کلا آدم باشه قدر بودنه بین زندگیشو یه سری هرز بازی هاش فاصله بذاره زندگی شو ول نکنه ...

انشاله خوشبخت باشید 

شمارو نمیدونم اما من هیچ جوره باهرزگی و خیانت کنار نمیام 

خیلی قشنگ و درست و منطقی جواب دادی عزیزم، یه سری از مادرا فکر میکنن چون بچه شون پسره واقعا د طلا زای ...

قربونت عزیرم من جلو ظالم سکوت نمیکنم همیشه طرف اونی هستم که مظلوم و بی دفاعه 

دقیقا همینطوره مادرشوهر خودمم و‌ مادر خودمم همینن فکر میکنن پسرزاییدن هنره و پسرشون حیف شده 

بخدا برادرم بارها به مادرم فحش داده و توهین کرده اما مادرم میگه پاهات زمین نزار بزار رو چشمای من 

اما کافیه منه دختر بگم مامان بالا چشمت ابروهست دیگه تمومه