2777
2789
عنوان

صاب خانه بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 78 پست
من سر همین چیزا اعتقاداتم کم شده.آدم حرام خوری نیستم بخدا خیلی امانت دارم تعریف نمیکنم.ولی خب چرا با ...

صاب خونه دو سال قبل ما که کلا بم پیشنهاد رابطه داده بود علاوه بر ایران که به قول خودش 11 تا خونه بزرگ داشت همزمان آلمان خونه خرید آمریکا خونه خرید میگفت تو پیری دلت بخاد با من باشی دخترای 14 ساله تا ماشین منو ببینن از خداشون هست با من باشن چرا ناز میکنی آخه مدل ماشینش خارجی شاسی بلند بود بعدم ارث چند میلیاردی بش رسید شرکت بین المللی زد زنگ زده بود مثلا دلم بسوزه گفت دیدی قبول نکردی با من باشی الان دربه در مسافر خونه ها هستی خونه گیرتون. نمیاد اگه بودی الان داشتی عین ملکه زندگی میکردی یعنی خواست بگه چرا دوستی منو قبول نکردی حقته میگفت کلی معشوقه دارم همه 14 سال بخاطر مالم هرشب با یکی هستم منم گفتم خدا اونقد بت بده اونقذ بده که خدا را فراموش، کنی انسانیت را فراموش کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید قبل تحویل گرفتن خونه ایراد های خونه رو دربیاری نه اینکه تحویل بگیری بعد بگی ایراد دارهقانون ...

نه گلم قبلش املاک اومد نوشت خرابی ها را دونه دونه نوشت. مدیر مجتنع بود مالک بود املاک بود هر 4.نفر امصا کردیم هرماه بهانه می‌آورد میگفت نمیرسم خودت درست کن نمیام نمیتونم هربار بهانه آورد املاک هم میگه به من ربطی نداره خودش هم نمیاد درست کنه چیکار کنم آخه اعصابم خرده کولر را زنگ زدم مبگم تو برگه قرارداد نوشته خراب بوده بیا درست کن نمیاد 

🤣🤣🤣ولی یروز حتما از خدا خواهم پرسید قضیه از چه خبره..عزیزم ان شاءالله از این صاحب خونه ی بی آبرو ...

ممنون گلم. خدا به همه مستاجرهای آبرومند خونه بده منت کسی رو سرشون نباشه. آخه بخاطر سه روز اومد ابرو منو برد میگه جور دیگه جبران کن برام کثافت 

موقع تحویل کولر خراب بوده نوشتیم تو قرارداد حالا میگه به من ربطی نداره.

خب قرارداد که دارید

بنگاه واسطه بین شما و صاحبخونه هست باایشون درمیون بزارید.درمورد اجاره خونه هم طبق همون قرارداد باید به موقع پرداخت کنید.فکرنمیکنم بخاطر ۳روز عقب افتادگی کسی بتونه مستاجر رو بیرون بکنه

5 تومن برا سویت 30 متری

ما ماهی ۴ تومنه خونه ۱۸۰ متری الانم ۳ماهه اجاره ندادن هیچی بهشون نگفتیم شوهره افتاده زندان پول پیش هم ک هیچی ندادن چی بگم والا دلم بحال بچه هاشون دخترای دم بختشون میسوزه ولی اخه تمیز کنید زره ای انصاف داشته باشید بخدا خودم مستاجرم توشهر غربت شوهرم حتی عید مرخصی نداشت هیج جا نرفتیم اون همه کار میکنیم که بتونیم کمی راحت زندگی کنیم 

نه گلم قبلش املاک اومد نوشت خرابی ها را دونه دونه نوشت. مدیر مجتنع بود مالک بود املاک بود هر 4.نفر ا ...

خب ایشون خونه رو باکولر خراب تحویل دادن شماهم پذیرفتی که باهمون شرایط خونش رو اجاره کنی.

خیر حق نداره ما گاهی وقتا تا ده روز هم عقب مینداختیم چیزی نمی‌گفتن خانوم خیلی خوبی بود خدا ازش راضی ...

خانم. ها مبگن حرف زور. میزنی تو این شرایط سخت یه وقت کسی بیماره دستش به بیمارستان بنده آدم باید چند روز مهلت بده بگه بنده خدا مستاجرم را مهلت بدم نه که بلند شه بیاد دم خونه داد بیداد کنه جلو همسایه ها ابروم را ببره با صدای بلند خجالت کشیدم همه همسایه ها ریختن بیرون اونقد خجالت زده شدم بخاطر سه روز فقط بعذ نبگند توقع انسانیت نداشته باش یعنی همین کاررا میکنن خدا هم بشون رحم نمیکنه میگه وسایلت را میریزم خیابون من اگه خدا بم خونه داد شده یه اتاقش را مجانی بدم یه دربه در بی خانمان بشینه بخدا میدم یک ریالم نمیگیرم