2777
2789
عنوان

صاب خانه بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 78 پست
خب ایشون خونه رو باکولر خراب تحویل دادن شماهم پذیرفتی که باهمون شرایط خونش رو اجاره کنی.

نه عزیزم نوشت خرابه گفت سر فرصت میام درست میکنم نوشته امصا کرده گلم تو برگه نوشته که تعمیر کولر وطیفه مالک هست که باید بیاد حالا نمیاد 

نه عزیزم نوشت خرابه گفت سر فرصت میام درست میکنم نوشته امصا کرده گلم تو برگه نوشته که تعمیر کولر وطیف ...

ای کاش اول تعمیر میکرد بعد خونه رو اجاره میگرفتید

اون صاحبخونه ای که شمامیگی میزاره روز آخری که مهلت قرارداد داره تموم میشه کولر رو درست میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب قرارداد که داریدبنگاه واسطه بین شما و صاحبخونه هست باایشون درمیون بزارید.درمورد اجاره خونه هم طبق ...

بنگاه دار زنگ. زدم میگه جواب تلفن منو نمیده مالک خودت زنگ بزن. فقط یه بار سه روز اجاره عقب افتاد مادرم بستری شد بیمارستان دستم بند شد مجبور شدم خرج مادرم را بدم وگرنه بقیه ماه‌ها 5 روز. زودتر میدادم گاهی ده روز. یک بار فقط 3 روز عقب افتاد 

بنگاه دار زنگ. زدم میگه جواب تلفن منو نمیده مالک خودت زنگ بزن. فقط یه بار سه روز اجاره عقب افتاد ماد ...

متاسفانه ظلم زمانه خیلیا رو هم‌خو کرده

شما بسپار به خدا دعای همون مادر پشتت باشه ان شاءالله

ای کاش اول تعمیر میکرد بعد خونه رو اجاره میگرفتیداون صاحبخونه ای که شمامیگی میزاره روز آخری که مهلت ...

بله دقیقا همینه خوب ما خونه گیرمون نمیاد چند ماه مسافرخونه بودیم زمستون هم بود گفتیم حالا تا تابستون لابد میاد دیگه. ولی حالا کولر به کنار اینکه برا 3 روز که مادرم بستری بود بیاد ابرو ریزی دلم سوخت گفته بودم هم که مادرم بستری شده سه چهار روز عقب تر میدم شما ببخش این ماه را. ولی باز اومد داد بیداد که گم شین برین از خونه من چرا 3 روز دیرتر شده هرچی گفتم ببخشید مجبور شدم بدم برا مادرم فایده نکرد بغضم ترکید همین طو گوله گوله اشک از چشمم اومد بیرون جلو همسایه ها 

متاسفانه ظلم زمانه خیلیا رو هم‌خو کردهشما بسپار به خدا دعای همون مادر پشتت باشه ان شاءالله

آخه از حرف خانم ها دلم میسوزه بیشتر. نمیدونم چرا خانم ها برعکس آقایون هیچ وقت پشت هم نیستن میگند چرا نفرین میکنی. اون حرف مالک که میگه معشوقه من باش بجا دیر کرد اجاره را نمیگند زشته. میگند نفرین کردن زشته 

ما ماهی ۴ تومنه خونه ۱۸۰ متری الانم ۳ماهه اجاره ندادن هیچی بهشون نگفتیم شوهره افتاده زندان پول پیش ه ...

جدی میگین؟، کاش شما صاب خونه ما بودی؟ کدوم شهر خونه دادید اجاره 180 ماهی 4 تومن عالیه که. ما 30 تومن رهن دادیم ماهی 5 تومن سویت 40 متری 

اظهارنامه بفرست براش

دنبال خونه میگردم بلند شیم اینجا از بس مالکش خسیس هست اصلا خیر برکت نداره خونه هایی که صاب خونه رحم نداره خود خونه هم خیری توش نیست از وقتی آمدیم بلایی نمانده سرمون نیاد فردا شروع میکنم به گشتن. با این صاب خونه بی رحم نمیتونیم سر کنیم 

جدی میگین؟، کاش شما صاب خونه ما بودی؟ کدوم شهر خونه دادید اجاره 180 ماهی 4 تومن عالیه که. ما 30 تومن ...

سویت 30 متری اشتباه نوشتم سویت 30 متر را گفت 40 تومن رهن ماهی 5 کلی چونه زدیم قبول کرد 30 تومن بگیره 

شهرستان هستم. سویت 30 متری را اجاره کردم با مادرم هستم گلم کولر خرابه خونه داغون داده همش دارم خرجش ...

پانسیون داره شهرستان تون؟اتاق یک نفره یا دونفره بگیری

حداقل از شر ازار مردها در امان باشی

برادرت یا خانم های خیریه تو اجاره بهت کمک نمیکنن؟ قرض بدن حداقل

پانسیون داره شهرستان تون؟اتاق یک نفره یا دونفره بگیریحداقل از شر ازار مردها در امان باشیبرادرت یا خا ...

عزیزم مادرم با من زنذگی میکنه. اجاره فقط یه بار سه روز عقب افتاد اونم مادرم بستری شد همین یه بار بود گلم وگرنه هیج وقت دیر نمیشه...

جدی میگین؟، کاش شما صاب خونه ما بودی؟ کدوم شهر خونه دادید اجاره 180 ماهی 4 تومن عالیه که. ما 30 تومن ...

عزیزم من جنوبم پول پیش هیچی نداد متراژ خونه ۱۸۰ متری هست فقط اجاره میدادن اونم هر دوسه ماهی یه اجاره باورمیکنی بارها اجاره رو نصفه نصفه یه تومن پونصد تومن واریز میکردن خیلی خیلی باهاشون کناراومدیم ولی وقتی رفتم خونه رودیدم دیگه اصلا دلم بحالشون نمیسوزه اخه ی زن چقد میتونه کثیف بی عارباشه کرایه بخوره توسرت حداقل تمیز کن خونه حیوان که نیست ادم توش زندگی میکنه

وقتی همه چیز خونه رو سالم تحویل مستاجر دادی و بعد ۵ سال کولر خراب شده و مستاجر معتقده هزینه تعمیر کو ...

عزیزم هزینه های کلی باصاحب خونس حالامیخوادیه سال باشه یتده سال چون هرسال دارین قراردادجدیدمینویسیدبامبلغ جدیدپس فرقی مداره چندساله نشسته توش شماهم حتماراضی بودی ازش که دوباره بهش اجاره دادی