2777
2789

اخه یه بار دیگه هم مهر رفته بودم واسه یه سری کارای دیگه که داشتم. الانم برای یه مدرک باید برم

بعد مدرسه هم خیلی کوچیکه. کلاسا و دفتر تو یه طبقه اس. باید با همه معلما و کادر سلام علیک کنم. همش با خودم میگم نکنه بگن این دختر اویزونه یا همش اینجا پلاسه؟ البته مهر ماه که رفتم خیلی خوشحال شدن از دیدنم 

دانش اموزش خوبشون بودم. ولی بازم خیلی نگرانم.... 

من رفتم مدیرمون چقد خوشحال شد 

یادش بخیر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا دختر چتههه

اضطراب اجتماعی داری ولی واقعا این فکرا چیه.

خب کار داری دیگه!!

تازه معلما انقد خوشحال میشن 

من خودم قصد دارم بعد فارغ تحصیلی برم پیششون. مدرسمو عوض کردم انقدر دلم براشون تنگ شده

یا خدا دختر چتهههاضطراب اجتماعی داری ولی واقعا این فکرا چیه.خب کار داری دیگه!!تازه معلما انقد خوشحال ...

اره میدونم چی میگی

خودمم حس میکنم اضطراب اجتماعی دارم

ولی میدونی اخه دفعه دوممه به خاطر اون میگم... 

خوشحال میشن یعنی؟ اخه من بار دوممه برای همین

نمیدونم 

من به قول مدیرمون از اون دانش آموز هایی بودم که توی ذهنش موندم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اره میدونم چی میگیخودمم حس میکنم اضطراب اجتماعی دارمولی میدونی اخه دفعه دوممه به خاطر اون میگم...

نه بابا خیالت راحت.

۵ بارم بری تازه خوشحال میشن دانش آموز قدیمی‌شونو میبینم.خیالت راااحت

تازه از مامانمم که معلمه پرسیدم همین نظرو داره