2777
2789
عنوان

مادرشوهر و حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 72 پست
والا من خودم مادر شوهرم.همیشه خوشحال میشم عروسم چیزی بخری یا مهمونی بده

عزیزم مادر شوهر خوب هست ولی کم است. بی ادبی نباشه ولی اگر عروستون تایید کنه که مادر شوهر خوبی هستین اون وقت باور میکنم. بازم ببخشید

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه به دل نگیر اکثرا اینطورن درجه اشون بالا پایین داره در این مواقع مثلا اگه رفتین شام ب ...

اینجوری که بیشتر میسوزه ازحسادت..میگه اومده کلاس بذاره برام😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یبار شوهرم داشت میگفت که برا فرابنفش خواستگار اومده بود نمیدونس شوهر داره ....مادرش گفت من وقتی برادرشوهر بزرگت 15 سالش بود خواستگار برام پیدا شده بود خخخخخخخخخخخخ

یه پسر دارم عروسم تولد گرفت براش فقط پدر ومادر خودش ودوستانشون دعوت کردن.بعد عروسم عکسهارا نشونم داد ...

ناراحت نباش بعضیا هم شانس ندارن عروسه براشون از صد تا مادر شوهر بدتره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عزیزم مادر شوهر خوب هست ولی کم است. بی ادبی نباشه ولی اگر عروستون تایید کنه که مادر شوهر خوبی هستین ...

عروسم خوبه.برای همدیگه حرمت قایلیم.هم من به او هدیه میدم.اونم به مناسب جبران میکنه.دختر مهربونیه

کی گفته کمه؟اتفاقا الان مادرشوهرهای خوب بیشترن نسبت به بد

والا ما که هرچی دیدیم و شنیدیم صد تا یکیشون خوب باشه

عزیزم مادرشوهر شما که خیلی خوبه :))))))))))

حداقل به شما حسودی میکننه

مادر شوهر من به بچه ام حسودی میکنه!!!!!!!!!

فکر کن!!!!!!!!!! 

مامانم برای بچه ام یه پلاک و زنجیر (و ان یکاد) هدییه اورده بود سریع رفت عینشو خرید انداخت گردنش !!!

فکر کن پیر زن 60 ساله ( و ان یکاد ) انداخته گردنش که چشم نخوره :)))))))))))

خودم هر چی میخرم حتی یه تبریک هم نمیگه 

النگو خردیدم سریع رفت اونم خرید 

و ....

والا ما که هرچی دیدیم و شنیدیم صد تا یکیشون خوب باشه

فکر کنم مادرشوهر شما خوب نیست همچین نظری داری 

تا خوب بودن از نظر شما چی باشه همه خوبی ها و بدی هایی دارن

عروس و مادرشوهر بد یه اندازه هست 

فکر کنم مادرشوهر شما خوب نیست همچین نظری داری  تا خوب بودن از نظر شما چی باشه همه خوبی ها و بد ...

حرفتون درسته . مادر شوهرمم آدم بدی نیست ولی مادر شوهر خوبی نیست.