2777
2789
عنوان

مادرشوهر و حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 72 پست

بارها با گریه من اشک ریخته.منم هرموقع دردکنه باهاش گریه کردم. اگه پسرم اوقات تلخی کنه مخفیانه زنگ میزنم با پسرم دعوا میکنم.ولی نمیدونم چرا تولد ما را نگفت .بعد گفت که شرایط تولد مختلط بوده وشما نمیومدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درسته . مادر شوهرمم آدم بدی نیست ولی مادر شوهر خوبی نیست.  

عزیزم این تاپیکم راجب مادرشوهر گذاشتم خیلی ها هم تعریف کردن به خاطر همین گفتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1592259/اعتراف-به-مادرشوهر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1587767/مادر-شوهر-تون-رو-در-یک-جمله-یا-یک-کلمه-توصیف-کنید

اصلا محل نمیده که من خرید میکنم تا الان یه مبارک باشه نگفته .ولی زود خواهرشوهرام میرن هم رنگ اون میخ ...

خواهر شوهرم جای مادرمه. هر وقت من یه لباس خوشکل میپوشم مادر شوهرم به دخترش میگه تو هم برو یکیشو بخر اونم میره عینشو میخره میپوشه . برای همینم شوهرم اون لباس که تنم باشه خوشش نمیاد. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
به من هی دختراش میگن تو هول بودی شوهر کردی 3 تا خواهرشوهر مجرد دارم 30 سال و 27 سال و 25 سال

منم مجرد سن بالا دارم 

كه ازشون فقط عزاب ميكشم خيلي بدجنسه و حسود 

توقع داره شوهرم منو دوست نداشته باشه و برعكس شوهرم مردي احساساتيه و از اوناست كه همه جا به زنش ميچسبه

جدیدترین سیاستی که من درباره لباس و خرید و این چیزا دیدم این بود که طرف خونه مادرشوهرش میره یا طایفه شوهرش میره عین کووووولی ها میر به قرآن راست میگم یه لباس بی خود می پوشه تن بچه ش هم لباس های بیخود می کنه طرف خانواده خودش میره اصلاااااااا نمی شناسیش 

شما هم همین کار و بکن ، امید است که مفید به اثر باشد 

یه پسر دارم عروسم تولد گرفت براش فقط پدر ومادر خودش ودوستانشون دعوت کردن.بعد عروسم عکسهارا نشونم داد ...

شماعین مامان من هستین من بهم برمیخوره مامانممیگه خوش باشن همین کافیه

بهترین کاراینه ک توجه نکنی . ببین همش فکرش میاد توذهنت اما مجبوری پرتش کنی بیرون از سرت . بزاربا کاراش سرگرم باشه . اگه تداخلی توزندگیت ایجاد نمیکنه. 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
حالاشما بگین من با این سه خواهر وشهر و مادر چه کنم ؟

شکر خدا عزیزم 

مادر شوهر من خیییییلی پسرشو دوست داره

همیشه میخواد ببینه من براش غذا درست میکنم یا نه 

من نیم ست خریدم خودشو دختراش تا دوماه نگفتن مبارک بعد گفتن ....منم گفتم تازه دیدینش ؟!؟! 

هممممه چیو واسه دختراش میخواد 

دخترش یه کار اشتباهی کنه میگه آخی نمیدونه و اینا 

بعد عروسش همون کار اشتباه رو بکنه ، به عنوان یه عیب بزرررگ برا همه میگه 

ناراحت میشن بگو مامانم خریده خواهر برادر برام لباس کادو خریده با شوهرتم هماهنگ باش😑تقلید کردن توام اهمیت نده..بزار حسودی کنن خودشون اذیت میشن

🙏خداجونم شکرت واسه همه چی👪همیشه مواظب دختر یکی یدونم باش👯🙏