2777
2789
خواهر دور سرت بگردم ممنونم ازت بله اوایل خرداد هست یعنی من رفتاراش رو سو تفاهم برداشتت نکردم؟ اون وا ...

آره بهت حس داره و کشش ولی بروزنمیده اصلا اهل بروز نیست با همین رفتارشه که جذاب شده 😄

اخلاقشم خوب نیستا 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بهت حس داره و کشش ولی بروزنمیده اصلا اهل بروز نیست با همین رفتارشه که جذاب شده 😄اخلاقشم خوب نیس ...

ندا جان اخرین سوالمم بپرسم؟ خواهر بهش تو اینستا ریکوعست بدم بک میده؟ ممکنه تو رابطه بریم

ندا جان اخرین سوالمم بپرسم؟ خواهر بهش تو اینستا ریکوعست بدم بک میده؟ ممکنه تو رابطه بریم

احتمال اینکه بک بده زیاده، حالا تو درخواستتو بده

احتمال اینکه بک بده زیاده، حالا تو درخواستتو بده

ندا جوت تروخدا ببخشید همش سوال میپرسم ولی اخرین سوالمه ممکنه پیج منو تو اینستا تابحال چک کرده باشه؟ دختری دور و ورش هست؟ واقعا شرمندتم

ندا جوت تروخدا ببخشید همش سوال میپرسم ولی اخرین سوالمه ممکنه پیج منو تو اینستا تابحال چک کرده باشه؟ ...

اگرم دخدری اطرافش نباشه به کسی حس داره، نه چک نمیکنه

عزیز ولی شما گفتی که از من خوشش میاد اون دختره پس چیه؟ اخه گفته بودی دوستم داره

منظورم اینه شما که تو رابطه ی جدی نیستید عزیز دلم ممکنه کس دیگه ای توی ذهنش باشه ، بهت کشش داره

هنوز رابطه ای شکل نگرفته که حسی عمیق بشه

جواب اینو من نه،خداوند میدونه عزیزم

تو دانشگاه کسی ازم خوشش میاد رل میزنم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ماه و روز دقیق تولد

۲۳ تیر ۸۴ کسی تو دانشگاه ازم خوشش میاد رل میزنم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت