کنارم_بمون_برای_همیش مدیر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3922 عنوان هرماه چیا براخودتون میخرید | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 41 پست چقد براخودتون هزینه میکنید چیا میخرید دیروز | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنارم_بمون_برای_همیش مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3922 همه چی پول مزوو میدم پول قرص ویتامینه کلی خرج توی عطایا میکنم شامپوی خوب زدِ ریزش اسم شامپوت چیه نتیجه گرفتی منم همرپ انجام میدم ولی میریزه
bitagolilove عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4694 اسم شامپوت چیه نتیجه گرفتی منم همرپ انجام میدم ولی میریزه اسمشو نمیدونم خارجیه بعد که رفتم خونه میبینم برات میفرستم اره اخه استرسم خیلی دارم حتا اون دمنوش حلیله ی سیاه که تو اینستاس هم دوهفتس دارم میخورم یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
مهرجااااان عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 10124 اخه ادم مگه چقد زندس به نظرم ادم یه خونه و یه ماشین داشته باشه باید بقیش خرج کنه معلوم نیس فردا هستی ... وقتی زیاد دارم بیشتر بدون استفاده مونده بازم بخرم؟ لطفا لایک نکنید .
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19331 هیچی 💸💸💸💸💸💸نیست من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
tyuuui عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 3310 استارتر از وسایل های که میخری بگو چون میگی خیلی خرید میکنی
خرسپشمالو3 عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 1396 اخه ادم مگه چقد زندس به نظرم ادم یه خونه و یه ماشین داشته باشه باید بقیش خرج کنه معلوم نیس فردا هستی ... به قول خودت ادم از فرداش خبر نداره شاید دور از جون مریض شدی مشکلی واسه ات پیش اومد نباید یکم پس انداز داشته باشی
ماهڪ عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 4196 اخه ادم مگه چقد زندس به نظرم ادم یه خونه و یه ماشین داشته باشه باید بقیش خرج کنه معلوم نیس فردا هستی ... من هر چی محصولات مراقبت پوستی میخرم باز یچی کم دارم واااااای🥲😒😂😂😂😂
مهرجااااان عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 10124 به قول خودت ادم از فرداش خبر نداره شاید دور از جون مریض شدی مشکلی واسه ات پیش اومد نباید یکم پس اندا ... احسنت با این جامعه پر تورم باید ادم پس انداز داشته باشه لطفا لایک نکنید .
کنارم_بمون_برای_همیش مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3922 استارتر از وسایل های که میخری بگو چون میگی خیلی خرید میکنی نه خیلی خرید نمیکنم میگم هرچی نیاز هامو میخرم باز میبینم کلی مونده تمومی نداره