2777
2789
عنوان

بچه ها جفت قدامی چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
اره دورت بگررردم 😍😍😘😘❤️❤️قلبش از استرس قلبم داشت میومد دهنم 😂خداروشکر همه چیزش خوب بود و نرمال ...

خداروشکر عزیزدلم 😘😘😘 خیلی ذوق کردم برات 🥰 

میگن برا هماتوم باید استراحت کنی حتما مراقبت کن عزیزم 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خداروشکر عزیزدلم 😘😘😘 خیلی ذوق کردم برات 🥰 میگن برا هماتوم باید استراحت کنی حتما مراقبت کن عزیزم

اره دقیقا گفت با استراحت کم کم خوب میشه 

عزیز دلمی از خوبیته دورت بگررردم😘🥺🥰🥰🥰💚🌺

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 😍😘😘💚💚❤️من با اون یکی اکانتم خیلی باهات حرف زدم فعلا تعلیقه 😂مرسی ❤️

عزیزم دوسداری جنسیتو بدونی بیا روبیکا@tashkhiss_jensiat

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

عزیزم دوسداری جنسیتو بدونی بیا روبیکا@tashkhiss_jensiat

نه گلم مرسی😘😘😘💚

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

اره دقیقا گفت با استراحت کم کم خوب میشه عزیز دلمی از خوبیته دورت بگررردم😘🥺🥰🥰🥰💚🌺

اسی هماتوم و نگران نباش منم داشتم وقت استراحت نداشتم سوره حاقه رو بنویس تا آخر بارداری نگه دار پیشت هم باعث حفظ بچه میشع هم بچت باهوش میشه 

چه جالب من اولین بار از شما شنیدم

منم هفته قبل از دکتر سونوم شنیدم.نگران چسبندگی رحم بودم،چون سزارین داشتم قبلا.گفت اگر جفت قدامی باشه ومحل جراحی  سزارین قبلیت باشه،چسبندگی ایجاد میشه وخونریزی بعد زایمان زیاد میشه