2777
2789
احتمالا تو از کسی خوشت بیاد

اون طرف کسی نیست که از من خوشش بیاد 🫠

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا جوابمو بدی 🥲 من از کسی خوشم میاد یا نه مهم نیست من شکست عشقیم حتی خوردم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

آره بهت حس داره و کشش ولی بروزنمیده اصلا اهل بروز نیست با همین رفتارشه که جذاب شده 😄اخلاقشم خوب نیس ...

منم میگی؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

منظورم اینه شما که تو رابطه ی جدی نیستید عزیز دلم ممکنه کس دیگه ای توی ذهنش باشه ، بهت کشش دارههنوز ...

میشه توروخدامنو بگی امیر بهم پیام داده بود دستش خورده بود یا نه پشیمون شد پاک کرد برمیگرده؟واکنش نشون ندم؟

پس بالاخره روزی کسی که از تو خوشش بیاد ، میاد

😭😭😭😭😭 حقیقتش این بود یه پسره میومد پی ویم حتی سنمم پرسید گفتم شاید حسی داره

ماه و روز دقیق تولد خودت و اونیکه باهاش تو رابطه ای و نوع رابطه

اگ با کسی تو رابطه نباشم نمیشه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

میشه توروخدامنو بگی امیر بهم پیام داده بود دستش خورده بود یا نه پشیمون شد پاک کرد برمیگرده؟واکنش نشو ...

شما همچنان با آقا امیری😅 از سال پیش یادمه از حس ششما میپرسیدید

من روز تولد دقیق ندارم ،شوهرم ۳ اسفنده، یه ف ال براش میگیری و از آینده زندگیش میگی و از احساسش بهم

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم