2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جذابیت زنانه زیادی داری،کمی زیادی خوش بینانه به آدم ها اعتماد میکنی! این کارو نکناگر با جدیت اهدا ...

عزیزم اتفاقا دیگه اعتمادم از بین رفته و شرایطمم خوب نیست، نمیدونم هرچی خدا بخواد، کسی ام ندارم تو زندگیم

اسمش شکیباس ولی دقیق تاریخ تولدشو نمیدونم، فکر کنم سال 82 باشه و آذر

خوب حتما پسرت یه کارایی کرده که اونم رفته،این پسر شدیدا بی ثباته و خیلی مراقب هم نشین هاش باشید

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خواهر جواب همه رو دادی غیر از من روز تولدم 14 مهر اونم خرداده چندم نمیدونم

خوب عزیز دلم اگر ماه و روز تولد اونو ندونم که چطور راهنماییت کنم؟

دوست پسرته؟

عزیزم اتفاقا دیگه اعتمادم از بین رفته و شرایطمم خوب نیست، نمیدونم هرچی خدا بخواد، کسی ام ندارم تو زن ...

باز یکی بیاد میتونه گولت بزنه،گول نخور

تو خیلی قلب با محبت و مهربونی داری هر کسی لیاقتت رو نداره

عزیز جان طرف متولد 83 و خردادیه نه کراشمه یک طرفه دوسش دارم

پس احتمالا اوایل خرداد هست، در هر صورت یک طرفه نیست اگر شرایطی پیش میومد که آشنا میشدید اتفاقا دوستت هم داره اما تفاهم های ذاتیی که دارید به هم نزدیکتون نمیکنه،دورتون میکنه

پس احتمالا اوایل خرداد هست، در هر صورت یک طرفه نیست اگر شرایطی پیش میومد که آشنا میشدید اتفاقا دوستت ...

خواهر دور سرت بگردم ممنونم ازت بله اوایل خرداد هست یعنی من رفتاراش رو سو تفاهم برداشتت نکردم؟ اون واقعا دنبالمهه تو دانشگاه