2777
2789
عنوان

دیابت

40 بازدید | 5 پست

بچه ها من چرا اینقدرگشنم میشه؟ 

مخصوصاآخرشبا. 

قدم 168،وزنم 60،

پارسال قندناشتا م 110بود، امسال چک نکردم. دیشب یه بسته ماکارونی صدفی رو تنهاخوردم تموم کردم. 

یعنی من دیابت دارم؟ 

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پیش دیابت دارید،باید رژیم غذایی با کمترین کربوهیدرات و قند و نشاسته رو داشته باشید.

بهیچ عنوان نباید برای شام برنج و ماکارونی و سیب‌زمینی مصرف کنید چون خیلی قند خون بالا میبرن.

ویتامین‌دی و فعال‌ساز اون منیزیوم رو حتما مصرف کنید منیزیوم رو بعد از شام مصرف کنید،لایف استایل فستینگ بهترین درمان مکمل برای قندخون بالاست،به پزشک داخلی مراجعه کنید احتمال زیاد بعد از یک دوره سه ماهه براتون متفورمین تجویز می‌کنه چون اگر در این مرحله کنترل نشه قطعاً تبدیل به دیابت میشه چون شما سنی ندارید و این میزان قند خون خیلی بالاست،یک دستگاه قند خون خانگی بخرید و همیشه قند خون رو چک کنید که متوجه بشید رژیم غذایی چه تاثیری روی قند خونتون داره.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
شما پیش دیابت دارید،باید رژیم غذایی با کمترین کربوهیدرات و قند و نشاسته رو داشته باشید.بهیچ عنوان نب ...

مرسی عزیزم

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙