2777
2789

نصف شب که یهو بزنه زیر گریه شدید چه جوری زود آماده کنم شیرخشک و که بقیه رو بیدار نکنه؟ آخه یهو میزنع زیر گریه 

سلام 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم عین بچه های من

من دوتاشیشه داشتم ، اب اماده میریختم توشیشه ها اماده بشه، تابیدارمیشد فقط شیرخشک اضافه میکردم 

تامیخورد اون یکی شیشه رو میشستم باز اب اماده میکردم

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

آب جوش بریز تو پستونک بذار بالا سرت و شیر خشکم بذار کنارش .هروقت بیدار شد فوری آماده کن براش .

چرا شیر خودتو نمیدی؟

عضو گروه ۳ ستاره .... وزن شروع 1404/06/16 ..80.500.. وزن هدف ۶۵ ......برای شادی روح پدرم صلوات لطفا.....

ی ابجوش سرد شده داشته باش یدونه داغ باهم ترکیب کن ولرم بشه شیرشو درست کنی

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید

آب جوش تو فلاسک رو دماش رو اندازه میکردم

چندتا شیشه شیر توش شیر خشک به اندازه می‌ریختم

شب بیدار میشد سریع آب‌جوش می‌ریختم و آماده میشد

همیشه سینی کنار تختم بود

البته همسرم هم کمک می‌کرد خیلی 

ای جونم عین بچه های منمن دوتاشیشه داشتم ، اب اماده میریختم توشیشه ها اماده بشه، تابیدارمیشد فقط شیرخ ...

خب آب آماده تو شیشه بریزم سرد نمیشه ؟ آخه من که نمی‌دونم کی شیر میخاد

سلام 🌷