2777
2789
عنوان

مرمری ام مامانا کسی بچه تیروئیدی داره نیاز به تجربه هاتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 69 پست
سلام عزیزم دختر منم کم‌خونی شدید و فقر آهن داره نزدیکه یکساله یعنی ممکنه از تیروئید باشه؟؟آخه هر کار ...

باید ازمایش بده حتما چون اصلا علایم نداره پسر من به سرما خیلی حساسه در گرم‌ترین حالتم میگه یخ کردم ک از تیروئیده و اینکه توقف رشده همین

ولی راجبه کم‌خونی مینور حتما مطمئن شو ک اگر مینوره هی نخای بهش  آهن بدی چون مینور با آهن زیاد درست نمیشه و اگه دوز آهن خیلی بره بالا کبدش نابود میشه

و اینکه اگه مینور بهش قرص فولیک اسید بده خوبه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرمری جان ...خوبی ؟ گل پسرای قشنگت خوبن ؟ آلرژی گل پسرت بهتر شد؟ منکه دخترن هنوز درگیره ‌‌‌‌... ...

سلام گلم خوبی دختر گلت خوبه 

چه درد های آشنایی 

دونه به دونشو کشیدم

رادین هم هنوز درگیره خدا نکنه ی ناپرهیزی کوچولو بکنه تا صبح جیغ میزنه و بیدارمیشه ولی اگه نخوره نه راحت میخابه من بیشتر اوقات بهش آلرژن هارو نمیدم 

منم سر بچه اولم اگه یه وقت چیز آلرژی زایی میخورد ک خیلی بهش حساس بود یبوست وحشتناکی میشد یبوست بخاطر الرژیه 

عزیزم من بی نهایت اولی رو دکتر بردم دکترا نمیتونن کاری کنن برای آلرژی چون اصلا درمان نداره تمام دارو های آلرژی موقتا علایم رو پنهان میکنن و با قطعش مجدد برمیگرده

دکتری ک گفته آلرژی زدایی باعث ورم روده میشه بنظر من حرف خنده داری زده مثلا شما میگی بچه من ماست و پنیر میخوره و خب با حجم زیاده آلرژنی ک وارد بدنش میکنه بدن هم واکنش زیادی نشون میده و شوکه میشه مثل همین رفلاکس الرژیکش یا یبوست یا شب بیخابی ها

ولی تو آلرژی زدایی تو از دوز خیلی کم مثلا یه قاشق مرباخوری کوچولو شروع میکنی تا۱۵روز ادامش میدی و اگر بدن خیلی اذیت نشد میکنی دو قاشق مرباخوری

بدن زیاد شوک بهش وارد نمیشه اینطوری

کاش خدا همت چندسال پیشمو بهم بده تا رادین آلرژی زدایی کنم😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
قدشو که گفتم ۱۱۰ هست،متولد سال ۹۸

اره متوجه شدم گلم منظورم اینه ک قدش به نسبت سنش کم نیست؟

برای یبوستش بردم حسینی...فلاح خیلی دیر وقت میده ...اولین وقتش برای ۲۱ اردیبهشت......خیلی دیره

مفیدرفتی؟دکترخوبیه اخلاقی وفلان ولی مثلا دخترم بااهن یبوست میشد باوجود کم خونی لاکتولوز نوشت ک روش زده کم خون نباید اینوبخوره خودم پیدرولاکس خریدم 

مفیدرفتی؟دکترخوبیه اخلاقی وفلان ولی مثلا دخترم بااهن یبوست میشد باوجود کم خونی لاکتولوز نوشت ک روش ز ...

نه مطبش بردم تو اختیاریه کلینیک کالج . فعلا دخترم دو یه روزه یبوست نیست و شبا بهتر میخوابه ....من دکتر زیاد بردم.. دو سال تحت نظر مقدادی بود اما  برلی یبوستش  کاری نکرد فقط گفت رژیم ...آلرژی زدایی هن مقدادی موافق نبود ...از قره گوز لو و سیاری و زندیه و کلانتری  ...تا دکترای معمولی ..واقعا کسی نتونست کاری برای دخترم بکنه هنوزم...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

باید ازمایش بده حتما چون اصلا علایم نداره پسر من به سرما خیلی حساسه در گرم‌ترین حالتم میگه یخ کردم ک ...

مرمری پسر من هموگلوبینش خوبه فقط فریتین پایینه قطره آهن کفایت میکنه؟

قدش خوبه وزنش پایینهکم اشتها نیست؟اگه کم اشتها باشه خوب طبیعیه که وزنش پایین باشه

ببین اشتهای آنچنانی نداره ولی خب من زورم ک شده بهش میدم غذا به مقدار مناسب 

ولی خیلی ریز تر از هم سن و سالاشه

مرمری پسر من هموگلوبینش خوبه فقط فریتین پایینه قطره آهن کفایت میکنه؟

سیدال بده اگه بلد نیس جوری بخوره ک دندونش سیاه نشه

ولی اگه بلده جوری بخوره ک به دندوناش نخوره مثلا بریزی ته حلقش با سرنگ و قورت بده سریع فروگلوبین ب۱۲بده عالیه

سلام گلم خوبی دختر گلت خوبه چه درد های آشنایی دونه به دونشو کشیدمرادین هم هنوز درگیره خدا نکنه ی ناپ ...

واقعا سخته ... من که حس می کنم دیگه راه و چاره ای ندارم... التهاب روده گفت یکم ترسیدم آخه خودمم یکم به آیت موضوع مشکوک بودم ...چون دخترم شب ها درد های شکمی سراغش میومد ...مدام میخاد که  رو پا بزاریم یا با شیشه بهش آب بدیم انگار مکیدن آرومش می کنه .‌. یا بدنش رو بلند می کنه ... چون دخترم زیر یکسال کمی التهاب روده نشون داده بود تو سونو ‌ و آزمایش .‌.بعد ها بهتر شد چون پروبیوتیک هم مصرف می کرد اما از وقتی یبوست گرفت دیگه بهش ندادم. ‌‌حس  کردم بد تر یبس میشه ... ولی خیلی لاغر شده چون واقعا بچه های آلرژی جذب پایینی دارن  و لاغر میشن  ....شما به رادین جان پرییوتیک میدی. ؟ دختره من خیلی لاغر شده و من خیلی ناراحتم قدش خوبه ولی خیلی نسبت به دو سالگیش لاغر شده .... منم دلم میخاد آلرژی زدایی کنم و راحت بشیم ...اما از یبوست و این دردی که می کشه میترسم ...نمی دونی وقتی بعد ۶ روز  مدام زور میزنه انقد کخ رگ های صورتش میزنه بیرون ...آخه با هزار گریه مجبور به تنقیه میشیم اونم از بس  گریه می کنه دست و پام میلرزه ...  واقعا خدا کمک کنه ...خیلی زجر آوره 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

قطره لیپوزوفر میدم سیدرال هر چی گشتم پیدا نکردم اینجا

ندادم تا حالا ولی تعریفشو شنیدم

من از سایت داروکده میخرم