2777
2789
عنوان

قد بچه پنج سالتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 78 پست
مهم اینه که چند ساعت بخوابه.. بعد هنوز ۵ سالشه تو چند سال آینده قطعا بیشتر قد میکشه، الانم خیلی نزدی ...

ببین اگ ۱۰:۳۰شد بخوابه ۹صبح بیدار میشه ولی اگ ۱۱-۱۱:۳۰ بخوابه ۱۰ صبح بیدار میشه ظهر هم یک ساعت یک ساعتو نیم میخوابه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب شبشو باید تنظیم کنم. کی بهش شام میدی ک ۱۰ میخوابه؟من ۹شام میدمش ولی تا بخوره و یکم تیوی ببینیم ...

ساعت نه شام میدم میگم یه ربع استراحت بعد شام داری بعدم مسواک و خواب به اون باشه میخواد تلویزیون ببینه ولی از فیلم دیدن خودمم میزنم و سر وقت میخوابونمش قبلا نه میخوابوندم الان دیگه ده زودتر نمیشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین اگ ۱۰:۳۰شد بخوابه ۹صبح بیدار میشه ولی اگ ۱۱-۱۱:۳۰ بخوابه ۱۰ صبح بیدار میشه ظهر هم یک ساعت یک سا ...

خوابش بد نیست اوکیه که

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

پیش دبستانی دو میره؟؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

ساعت نه شام میدم میگم یه ربع استراحت بعد شام داری بعدم مسواک و خواب به اون باشه میخواد تلویزیون ببین ...

بدرختی پسر من یک ساعت میشینه پای شام خوردن

باید سعی کنم زود بخوابونمش

من در طول روز فیلم نمیبینم ک بچم تیوی نبینه واسش بد باشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شش سالشه

دخترت ریزه

اینا ما رو دق میدن

خوابش بد نیست اوکیه که

جدی خوبه

پیش دبستانی دو میره؟؟؟

ن نیمه دومیه

آری

حالا سعی میکنم بیشتر همون ۱۰:۳۰ بخوابونمش

میدونی خیلی پرانرژی ماشالاش باشه، زود ک بگم بخواب خوابش نمیبره

بعضی از بچه ها یهو استخون میترکونن 

نگران نباشید

بچه های ما هم ریز بودن یه دفعه که میفتن توی سن رشد و نوجوونی ماشالله میرن بالاهاااااا🥲😁🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بدرختی پسر من یک ساعت میشینه پای شام خوردنباید سعی کنم زود بخوابونمشمن در طول روز فیلم نمیبینم ک بچم ...

اگه گیر ندم اینم یکساعت غذا میخوره ولی مجبور میکنم زودتر بخوره از باباشم یکم حساب میبره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منو همسرم هم قد بلندیم ولی دخترم کوتاهه اصلا هم ناراحت نیستم حقشه. از مدرسه اومد هنوز ناهار نخورده. ...

منم ب وصعیت شما رسیدم 

دخترم منو کشت 

انروز فردا هم پریود میشه ۱۳۳ سانته ۱۱ ساله

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.