2777
2789
عنوان

مرمری ام مامانا کسی بچه تیروئیدی داره نیاز به تجربه هاتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 69 پست
نع کم کم وزنش اومد پاییندقیق یادم نیس گاهی نصف قرص گاهی یک چهارممثلا ی روز درمیون چون بالا پایین می ...

وای قرص اگه لاغر کنه ک دیگه هیچی از پسرم باقی نمیمونه😓

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای قرص اگه لاغر کنه ک دیگه هیچی از پسرم باقی نمیمونه😓

نع دیگه 

قرص نرمال میکنه

شما پسرت تیروئید پرکار داره با قرص نرمال میشه و وزن میگیره

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نع دیگه قرص نرمال میکنهشما پسرت تیروئید پرکار داره با قرص نرمال میشه و وزن میگیره

ن فکر کنم کم کاره عددش نزدیک به ۶

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
قدش ۱۱۰ تاست مولتی ویتامین وویتامین دی وقطره آهنم میدم

متولد ۱۳۹۹؟

سلام عزیزم دختر منم کم‌خونی شدید و فقر آهن داره نزدیکه یکساله یعنی ممکنه از تیروئید باشه؟؟

آخه هر کاری میکنیم آهنش و کم خونیش برطرف نمیشه بر ماهم یه بار تشخیص دادن مینوره دوباره گفتن نه

گیج شدم اصن 

پسر شما غیر از توقف رشد علایم ظاهری دیگه ای هم داشت؟؟

سلام مرمری جان ...خوبی ؟ گل پسرای قشنگت خوبن ؟ آلرژی گل پسرت بهتر شد؟ منکه دخترن هنوز درگیره ‌‌‌‌...دیگه دکتری نبود کا نبرده باشم...از دو سالگی هم آلرژی رو با یبوست زیاد نشون میده ... خیلی ضعیف و لاغره ...تیرو یید دختره منم ۴ بود که  مقدادی گفت  اوکیه  و دارو نداد ...حالا نمی دونم علت لاغری همین تیروئید میتونه باشه یا همچنان بخاطر آلرژیه ‌‌...دیگه نمیشه کنترلش کرد و مدام دلش پنیر و ماست میخواد ...وقتیم میخوره ۶  یا ۷ روز شکمش کار نمی کنه حتی به قوی ترین دارو ها آخرم مجبور به تنفیه میشیم اونم از بس گریه می کنه ...دیگه از مقدادی هم ناامید شدم و بردمش یه گوارش دیگه  به اسم امیر حسین حسینی ...که عضد هیات علمی داشنگاه بهشتی...خیلی تعریفش رو شنیدم ...حالا دارو داده ... بهش امپرازول داره میگه احتمال رفلاکس داره از بی خواب و مدام تو خواب حرکت داره و بیدار میشه ...مونته لوکا ست هم برای آلرژیش داده ...باید آزمایش هاش هم دوباره انجام بدم ...گفتم آلرژی زدایی کنم ..گفت اصلا همچین چیری درست نیست و باعث التهاب روده میشه از اونطرف خب تا کی میشه به بچه ۲ سال گفت نخور ...خیلی کلافم ...خیلی زیاد ..

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

سلام مرمری جان ...خوبی ؟ گل پسرای قشنگت خوبن ؟ آلرژی گل پسرت بهتر شد؟ منکه دخترن هنوز درگیره ‌‌‌‌... ...

سلام عزیزم دخترمن از اول تحت نظرحسینی بودکارخاصی نکرده براش.تومفید فلاح زاده یا نژاده متخصص الرژی زداییه.اسلامی ک متخصص الرژیه گفت فلاح استاد ماست اگه ازدکتری جواب نگیری میفرسته پیش اون

سلام عزیزم دخترمن از اول تحت نظرحسینی بودکارخاصی نکرده براش.تومفید فلاح زاده یا نژاده متخصص الرژی زد ...

برای یبوستش بردم حسینی...فلاح خیلی دیر وقت میده ...اولین وقتش برای ۲۱ اردیبهشت......خیلی دیره 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

پرکاری لاغر میشن کم کار تپل میشن

عه جدی

عدد ش بالای چندباشه میشه پرکار؟

پسر شما چنده قد و وزنش؟ پسر من ۳ سالشه متولد اسفند ۱۴۰۰ قد و وزنش کمه قدش ۹۳, وزنش ۱۳

از من قدش۹۵ وزنش ده