2777
2789
عنوان

مرمری ام مامانا کسی بچه تیروئیدی داره نیاز به تجربه هاتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 69 پست
ی آزمایش وی بی جی( گازهای خونی) هم ازش بگیر ضرر نمیکنی

برای چی هست؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واقعا سخته ... من که حس می کنم دیگه راه و چاره ای ندارم... التهاب روده گفت یکم ترسیدم آخه خودمم یکم ...

میفهممت عزیزم ولی ارزش داره آخه بخاطر ی ذره شیر ماست و پنیر انقدر عذاب بکشه فرشته کوچولو 

تو ک داری اذیت میشی همت کن و یکماه رژیمش بده تا واکنش های بدنش بخابه و بعد کم کم شروع کن آلرژی زدایی و یادت باشه در حین آلرژی زدایی هم باید رژیم باشه و فقط مثلا روزی ی قاشق مرباخوری شیر بخوره  سختش چندماهه تا ابد راحت میشه

نه من ب رادین پروبیوتیک نمیدم چون یبوست میشه 

ما تو خونه هممون قایمکی پنیر میخوریم ماست میخوریم رادین صبح ها فقط یه منو داره اونم مربا

عزیزم قد دخملت الان چنده؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا بچه هایی که ریزه میزه هستن یا توقف رشد دارن دکتر براشون مینویسهphخون و میزان فشار اکسیژن خون ...

خوبه حتما به دکتر میگم

ینی اصلن رشد نداره یا نه کمتر از حده معموله ؟

خیلی خیلی کند 

یه بچه معمولی تو سن پسرمن در سال حداکثر ده سانت رشد داره و حداقل ۷سانت

پسر من فقط ۳سانت رشد قدی در طول یکسال داشته و وزنی هم ک هیچ 

واقعا سخته ... من که حس می کنم دیگه راه و چاره ای ندارم... التهاب روده گفت یکم ترسیدم آخه خودمم یکم ...

سلام عزیزم دختر من چند سال یبوست داشت وواقعا عذاب کشید، چند تا راهکار میگم بهت انجام بده،واقعا تاثیر داره

اول اینکه حتما سعی کن یک قاشق خاکشیر با آب ولرم یا آب‌جوش ناشتا ویک قاشق قبل خواب بهش بدی،داخلش گلاب هم بریز براش خیلی مهمه که گرم باشه،میتونی داخلش دانه چیا هم بریزی

حتما خیلی خیلی عالیه، بعدش هم ببرش سرویس و۵ دقیقه بمونه داخل سرویس واگر عادت کنه هر روز صبح یکم دفع داشته باشه خیلی خوبه

میتونی براش از این فرنگی های بچگونه بگیری که خسته نشه

ولی حتما هر روز نیم ساعت بعد خوردن خاکشیر گرم بره سرویس 

حتی اگر دفع نداشت ادامه بده

انجیر هم شب خیس کنی توی گلاب وصبح بخوری با گلاب عالیه

ولی خب باز هم میگم خاکشیر عالیه،دختر من تقریبا خوب شد با این کار

خیلی خیلی کند یه بچه معمولی تو سن پسرمن در سال حداکثر ده سانت رشد داره و حداقل ۷سانتپسر من فقط ۳سانت ...

سلام عزیزم، دختر من هم سالهاست که هم یبوست داره  که البته یبوستش بهتره

وهم تقریبا مطمئنم که کم خونی داره

رشدش خیلی پایینه ومتوقف

الان کلاس سومه ولی قدش فوق العاده پایین،۱۱۵ سانت

تقریبا هیچی نمیخوره

اصفهانیم وزیاد دکتر بردمش ولی فرقی نکرده

از طرفی توی همه آزمایش هاش اصلا کم خونی رو تشخیص نمیده ولی تمایل به خوردن مهر داره واز زیرچشمشهاش وبی حوصلگی هاش میفهمم درد بچم رو

قبل عید بردمش پیش دکتر کلیشادی و بهم یه غدد جدید معرفی کردن حالا قراره ببرمش

میشه بگید کدوم دکتر تشخیص کم خونی پسرتون رو دادن

واینکه دکتر غدد دلسوز وخوب اگر سراغ دارید بهم معرفی کنید

خدا خیرتون بده

میفهممت عزیزم ولی ارزش داره آخه بخاطر ی ذره شیر ماست و پنیر انقدر عذاب بکشه فرشته کوچولو تو ک داری ا ...

تو خونه  اصلا جلوش نمیخوریم  اما خب تو عید  افطاری زیاد دعوت شدیم  و دلارا هم چند باری پنیر خورد و از اون موقع ورد زبونش پنیل  موخامه ...اما همون چند بارم از هر لحاظ بهم ش  ریخت ‌...کلا علاوه بر یبوست و بی خوابی و درد های شکمی حس می کنم وقتی آلرژی داره بیقرار   و شیطون میشه ... دلم میخاد آلرژی زدایی و شروع کنم بعد از تولدش ۲۳ خرداد ..خیلی  وحشتناکه؟  قدش ۹۷ هست ...اما وزنش خیلی کمه ...پارسال تو دو سالگی ۱۶ و نیم بود ....الان  که افتضاح .... 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

سلام عزیزم دختر من چند سال یبوست داشت وواقعا عذاب کشید، چند تا راهکار میگم بهت انجام بده،واقعا تاثیر ...

مرسی عزیزم.. خاکشیر و گل محمدی زیاد بهش میدم ...وقتی آلرژی هست و یبوست میشه هیچی روش تاثیر نداره واقعا...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

مرسی عزیزم.. خاکشیر و گل محمدی زیاد بهش میدم ...وقتی آلرژی هست و یبوست میشه هیچی روش تاثیر نداره واق ...

قبل خواب وناشتا میدید بهش؟؟

زمانش خیلی مهمه ها،شب که بعدش چیزی نخوره

صبح هم حداقل تا نیم ساعت بعدش

سلام عزیزم، دختر من هم سالهاست که هم یبوست داره که البته یبوستش بهترهوهم تقریبا مطمئنم که کم خونی د ...

عزیزم اگر کم‌خونی بود تو همون آزمایشات اولیه مشخص میشد  اگه چکاب کامل دادی و مشکلی نبوده ببرش غد برای هورمون رسد چک بشه

من پسر اول ام الان کلاس دومه و از بچگیش کم‌خونی مینور داشت ولی رشد قدی اش خیلی عالی بود بنظرم زیاد ربط نداره به قد

مرسی عزیزم.. خاکشیر و گل محمدی زیاد بهش میدم ...وقتی آلرژی هست و یبوست میشه هیچی روش تاثیر نداره واق ...

دقیقا یبوست آلرژی خیلی بده

ی مدت بهش شربت لاکتولوز بده برا یبوست تا یکم بهتر شه