2777
2789
عنوان

مرمری ام مامانا کسی بچه تیروئیدی داره نیاز به تجربه هاتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 69 پست
تو خونه اصلا جلوش نمیخوریم اما خب تو عید افطاری زیاد دعوت شدیم و دلارا هم چند باری پنیر خورد و ا ...

نمیدونم بدنش چجوری واکنش بده انشالله ک راحت باشه 

نترس از پسش برمیای تو الانم داری سختی و شب بی خابی میکشی کوچولوتم ک اذیت الانم پس نباید خیلی سخت باشه 

عزیزم وزن دوسالگی اش ک عالیه ماشالله 

پسر من قد۹۵ وزن ۱۰کیلو 😢

شکر خدا ک رشدش خوبه انشالله الرژیش هم خوبه خوب میشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نمیدونم بدنش چجوری واکنش بده انشالله ک راحت باشه نترس از پسش برمیای تو الانم داری سختی و شب بی خابی ...

باید این  تر س و کنار بزارم... دختره منم رو ۱۳۸۰۰ و ۱۴ مونده و دیگه تپل نشد ‌‌‌پارسال انقد کپلیی  بود خدا میدونه اما الان دو تا چوبه 

چون جذبش پایینه و به پروبیوتیک احتیاج داره از اونور یبوست میشه با پروبیوتیک...

آلرژی  زدایی رو انجام بدم انشالله بهم نریزه و بد تر نشه.   

انشالله رادین کوچولو هم خیلی زود خوب بشه 

برای وزنش آب کله پاچه رو امتحان کن اگه میخوره ....دلارا هر جوری هست بهش میدم ...یجوری فکر میکنه دارو هست و باید بخوره....وزن میده خوبه ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید این تر س و کنار بزارم... دختره منم رو ۱۳۸۰۰ و ۱۴ مونده و دیگه تپل نشد ‌‌‌پارسال انقد کپلیی بو ...

اره کنار بزار راهیه ک باید بریم ولی نمیدونی آخرش چقدر شیرینه چقدر راحت میشن همه چی میخورن راحت میخابن زندگی میکنن عین یه بچه معمولی

عزیزم هفته ای چندبار بهش کله پاچه میدی

فقط آبش رو میخوره؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اره کنار بزار راهیه ک باید بریم ولی نمیدونی آخرش چقدر شیرینه چقدر راحت میشن همه چی میخورن راحت میخاب ...

آره فقط آبش ...یه روز در میون میدم 

...

آره فقط آبش ...یه روز در میون میدم ...

تآ چندوقت میشه تو یخچال نگهش داشت 

تآ چندوقت میشه تو یخچال نگهش داشت

من میگیرم میزارم تو فریزر 

..قبلش بسته بندی می کنم جدا جدا ...هر بار یکیش و میارم بیرون‌گرم‌می کنم بهش میدم ...

من میگیرم میزارم تو فریزر ..قبلش بسته بندی می کنم جدا جدا ...هر بار یکیش و میارم بیرون‌گرم‌می کنم به ...

ممنون گلم

سلام مرمری پسرت بعد قرص تیرویید اینابهترشد؟هورمون رشدچی؟

سلام گلم قطع کردن قراره مجدد اذر ازمایش بده

هورمون رشد ندادم

بهتر ک ن ریزه میزه س