من چندساله ازدواج کردم به شوهرم یکی دوبار گفتم بیا یارانه مون رو جدا کنیم هی بهانه اورد درحالیکه خانوادش خداروشکر به یارانه ما نیاز ندارن ،الانم باردارم میگم بیا جداکنیم ماهی چهارصد هم به هرکدوم بدن میشه ۱۲۰۰ ،از اونطرف شنیدم از طرف بهداشت ی طرحی اومده که به کسایی که دقیق نمیدونم باردارن یا بچشون بدنیا اومده دوماه یبار ۱۲۵۰ میدن تا چندسال،یعنی تقریبا میشه ماهی برای ما وقتی بچمون بدنیااومد ماهی ۱۸۰۰ اینجوری تقریبا ،امروز به شوهرم گفتم گفت وای مگه چقدر میشه چندرغاز در حالیکه ما وضع مالیمون خیلی ضعیفه واقعا شوهرم کارگره ولی بفکر خودمون و بچه نیس اصلا من هزار تا مشکل دارم برا زایمان پول نداریم برا سیسمونی نداریم ،توروخدا بگید چیکار کنیم با این شوهر بی فکر و بی مسئولیت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دقیقا شوهر منم همینو میگفت هر وقت اسم یارانه رومیوردم میگفت خجالت نمیکشی من روم نمیشه به بابام بگم یارانه منو جدا کن خلاصه بعد چهار پنج سال زندگی دو ماه پیش یارانه پدرشوهرم رو قطع کردن جز پردرامدها بودن به شوهرم گفتن بیاید یارانه تون جدا کنید تا جدا کرد اونم عوضی هر ماه داره میذاره جیب خودش به من نمیده
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
ایرادی نداره که جدا کنید ، وقتی لازمش دارید هر چقدر ک باشهمن قبلا پدرم اینا یارانه بگیر نبودنالانم ج ...
دقیقا بخدا من خانوادم دستشون خالیه ولی من وقتی میدونم بچه ی خودم هیچیش تامین نیس نیاز داره نباید بهش ظلم کنم من اگه جدا کنم حداقل پول پوشک و یسری چیزاش که میشه ولی مرد بیفکر من بفکر همه هس جز زن وبچه ی خودش
نه خیلی دعوامون میشه سر این چیزا ولی ادم حسابم نمیکنه خواهر ،نه خودمو دوست داره نه بچه مو ،برا خودهر زادش کلی خرج میکنه میدونی پنج ماهه باردارم ولی ی دست لباس نگفت برا بچمون بگیریم
دقیقا شوهر منم همینو میگفت هر وقت اسم یارانه رومیوردم میگفت خجالت نمیکشی من روم نمیشه به بابام بگم ...
اره دقیقا اینو گفتی منم استرس گرفتم نکنه مال پدرشوهرم اینارو قطع کنن مال ما هم از بین بره ،یعنی اگه یوقت واسه پدر شوهرم اینارو قطع کنن مال ما هم از بین میره؟
ببین منم بخدا عذاب وجدان میگیرم جدا کنم ولی نمیدونی چقدر شرایط زندگیم نابوده ،پول پیش خونمون افتصاحه ...
عجب واقعا خدا بهت صبر بده بچه اوردنت اشتباه بود وقتی شوهرت بی مسولیته
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
اره دقیقا اینو گفتی منم استرس گرفتم نکنه مال پدرشوهرم اینارو قطع کنن مال ما هم از بین بره ،یعنی اگه ...
نه از بین نمیره شوهرت مجبور میشه جدا کنه دیگه
عجب واقعا خدا بهت صبر بده بچه اوردنت اشتباه بود وقتی شوهرت بی مسولیته
میدونم اشتباه کردم ولی سنم بالا دشات میرفت از یطرف فیبروم دارم از یطرف دکتر گفت ذخیره تخمدانت پایینه زودتر اقدام کن همش با هم ریخت روسرم گفتم نکنه بعدها بچه دار نشم ترسیدم ،تازه با تمام این شرایط شوهرم همش ازم طلبکاره ،پستای قبلیمو بخونی میفهمی چقدر بیچارم و تو چه جهنمی دست وپا میزنم امیدوارم بچم زندگیش مثل من نباشه امیدوارم ی زندگی خوب پیش رو داشته باشه