2777
2789

شیر مادر بهش میدم خیلی نگرانم که بعد خوب شدن دهنش دوباره سینه قبول نکنه

با شیردوش میگیرم😭

کسی بوده دهن بچش برفک بزنه بعدش دوباره سینه مادرشو قبول کرده یا نه؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
قطره میدن بهش درست میشه

آره الان دارم بهش قطره میدم اما نگرانم بعد خوب شدنش دوباره شیرمو نخوره

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره الان دارم بهش قطره میدم اما نگرانم بعد خوب شدنش دوباره شیرمو نخوره

من ۶ ماه شیر مامانمو نخوردم 😐بعدش یهویی جو گیر شدم خوردم 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

دارو بهش میدی ؟ برفک خیلی دردناکه حتما دارو بده وقتی خوب شد میل به شیر خوردن میگیره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دارو بهش میدی ؟ برفک خیلی دردناکه حتما دارو بده وقتی خوب شد میل به شیر خوردن میگیره

مطمئنی دوباره شیر میخوره؟؟ تجربشو داشتی؟؟ چون الان سه هفته هست طول کشیده میترسم فراموش کنه 

الان وقتی میخوام شیرش بدم فقط منو گاز میگیره با دندون هاش

جالبه

من همیشه بچگی سوالم این بود برفک چیه

اخر توی دبیرستان بهش مبتلا شدم😐😂😂

یه محلول سوسپانسیونی داره

نیستاتین

دکتر همونو داده اره؟؟

اون خوب کرد سریععع یادمه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

جالبهمن همیشه بچگی سوالم این بود برفک چیهاخر توی دبیرستان بهش مبتلا شدم😐😂😂یه محلول سوسپانسیونی دا ...

اره عزیزم همونه

یک بار دادم خوب شد ولی دوباره برگشته.

اما برای این که شیرخوریش شروع بشه نگرانم

اره عزیزم همونه یک بار دادم خوب شد ولی دوباره برگشته.اما برای این که شیرخوریش شروع بشه نگرانم

باید دوره اش رو تموم کنی حتما

از ظاهر نگاه نکن

دکتر یادمه اونموقع به من میگفت یه ذره حتی قورت بده

چون برا من ته گلو بود

میگفت ممکنه پایینترم باشه و ما نمیبینیم

ظاهر رو گولشو نخور

دوره اش بذار تموم شه

یادمه دکتره میگفت از محیط الوده میاد

خیلی حواست به سرشیر و پستونک اگر داره

حتی سینه خودت و.... باشه

الودگی به دهنش نخوره

نگرانیت الکیه گلم !!

چرا اینهمه استرس الکی به خودت میدی

خوب شه 

مگه میشه یادش بره سینه رو بگیره !!

مثل این میمونه بگیم یبوست داشته دستشویی یادش رفته

شاید دیگ تمایل نشون نده بگیره چراکه سرشیر ، مقدار شیر بیشتری بهش میده توی لحظه و براش راحت تره

ک اونم غصه داره دیگ دختر 

عین الان شیر خودت رو میگیری با شیشه شیر بهش میدی

مهم اینه بچه سیر شه سلامت باشه

مهم نی چجوری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مطمئنی دوباره شیر میخوره؟؟ تجربشو داشتی؟؟ چون الان سه هفته هست طول کشیده میترسم فراموش کنه الان وقت ...

نه دختر من دچارش نشد

برای بچه دخترداییم پیش اومد چند وقت پیش. بعد از خوب شد دوباره شیرمادر رو پذیرفت.

خب درد و سوزش داره طفلی طبیعیه بمیرم براش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

باید دوره اش رو تموم کنی حتمااز ظاهر نگاه نکندکتر یادمه اونموقع به من میگفت یه ذره حتی قورت بدهچون ب ...

ممنون گلم حرفات درسته دعا کن زودتر درست شه الان که به نیستاتینو و جوش شیرین و گشنیز و هر چی فکر کنی متصل شدم ببینم چی میشه

شیر رو الان با قطره چکون بهش میدم چون میترسم شیشه بدم بهش عادت کنه باز بعدا یک جور دیگه سینه رو قبول نکنه

اصرارم به شیر مادره چون هیچی شیر مادر نمیشه

درست میگی اما چون طولانی شده الان سه هفته هست  سینه نگرفته نگران شدم از سه هفته پیش برفک داشت وسط هاش خوب شد از قول تو ول کردم دوباره زده

و خیلیا رو دیدم یهو پس زدن و دیگه قبول نکردند

بازم ممنونم