2777
2789
عنوان

دیگه طاقتم سر اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 90 پست
شما و پدرش و بچه برید مشاوره چون خیلی موضوع حساسه شاید پسرتون مشکل خاصی نداشته باشه بلکه به خاطر و ...

همسرم.میگه نیاز ب مشاور نیست ولی من مطمئنم ک نیازه چون قطعا رفتار ما هم اشتباهه همین ک زود از کوره در میریم و عصبی میشیم و اینکه دعواش میکنیم و یا گاهی خودمون دعوا میکنیم 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 
اره خیلی اروم بهش میگم.چند بار اروم.میگم بعد گوش نمیکنه میزنمش و برای این خیلی ناراحتم دوست ندارم بز ...

میزنیدش؟؟!!!!!!!!!!!!بعد انتظار دارید بچتون پرخاشگر و لجباز نباشه ؟؟!!!!!!! اونی که به درمان و مشاور نیاز داره شمایید نه بچه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تنهاییم ارومه و من بهش قران و نقاشی و اینا اموزش میدم و موقع اموزش اصلا طاقت نداره و مدام وول م ...

من نپرسیدم رفتار بچه چطوره . سوال من در مورد رفتار شما در شرایط مختلف بود . شما وقتی که تنهایید باهاش چطور رفتار میکنید ؟در حضور دیگران چطور؟؟شما وقتایی که فرزندتون آرومه چقدر بهش توجه دارید؟؟وقتی اشتباهی میکنه واکنش شما چیه؟؟(که این آخریو فرمودین میزنمش!)

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
من نپرسیدم رفتار بچه چطوره . سوال من در مورد رفتار شما در شرایط مختلف بود . شما وقتی که تنهایید باها ...

تنهام خیلی باهاش خوبم و در کل باهاش خوبم عزیزم و گلمو ی دونه پسرمو بی زحمت این کارو برام انجام بده و اگه خسته نباشم باهاش بازی میکنم و همچنین جایی میریم.و یا کسی هست همچنین. تا جایی ک حرف گوش کنه ولی حرف گوش نکنه من داغ میکنم و چند بار تذکر میدم و اگه توجه نکنه میزنمش

میزنیدش؟؟!!!!!!!!!!!!بعد انتظار دارید بچتون پرخاشگر و لجباز نباشه ؟؟!!!!!!! اونی که به درمان و مشاور ...

اره عزیزم میدونم ک خیلی این کارم بده ولی واقعا کاری میکنه ک من روانی میشم و  مثلا میگیم دزد ادمو میبره و دیگه ما نمیتونیم.پیدات کنیم و دیگه مامان و بابا نداری در جواب این میگه ن من دزدو میزنم و یا اینکه میگه منو ببرن مگه چی میشه بعدا منو میارن و یااینکه چیزی میخره ی مشمبا پر خوراکی همرو باید همون لحظه تموم کنه میگیم بزار بمونه برای شب یا فردا هم بخور قبول نمیکنه و میگه فردا باز میخرم و هزاران بهونه میاره واسه حرفای ما تا کار خودشو کنه و من میخوام یاد بگیرم.چطور خودمو کنترل کنم و چطور قانعش کنم ب جای عصبانیت 

اره عزیزم میدونم ک خیلی این کارم بده ولی واقعا کاری میکنه ک من روانی میشم و  مثلا میگیم دزد ادم ...

اون کاری نمیکنه که شما روانی بشید این شمایید که دارید اون طفل معصومو با این رفتارا روانی میکنید . بهتره تا کار از کار نگذشته و بیشتر از این به روح و روان بچه ی بیچاره آسیب نزدید برید پیش مشاور ..

خودتونو درمان کنید مطمئن باشید بچه خوب میشه

اره عزیزم میدونم ک خیلی این کارم بده ولی واقعا کاری میکنه ک من روانی میشم و  مثلا میگیم دزد ادم ...

یعنی چی آخه دزد آدمو میبره ... مامان و بابا نداری!!!آخه اینم حرفه به بچه میزنید ؟؟مثلا انتظار دارید وقتی اینو میگید چی جواب بشنوید ؟؟!!! دوست عزیز رفتارت از ریشه اشتباهه ،شما اصلا تعامل باکودک رو بلد نیستی . حتما حتما پیش یه مشاور کودک خوب برو 

اون کاری نمیکنه که شما روانی بشید این شمایید که دارید اون طفل معصومو با این رفتارا روانی میکنید . به ...

عزیزم شما بچه دارین؟؟اگه دارین چند سالشه ؟ واینکه رفتارتون باهاش چطوره و وقتی کار اشتباهدازش سر بزنه مثل متن اولم چ رفتاری باهاش میکنید؟؟

یعنی چی آخه دزد آدمو میبره ... مامان و بابا نداری!!!آخه اینم حرفه به بچه میزنید ؟؟مثلا انتظار دارید ...

یهو ک مستقیم نمیگیم.تو رو میبره مثلا سریال میبینیم یا اینکه پایین خونمون سوپرمارکته میره چیزی بگیره خیلی شده دیر اومده و من بهش توضیح دادم ک تو میری دیر میای من نگرانت میشم ک گم شدی و چند باری شده ک رفتیم.خونه مادرم با خواهر زادم رفته بیرون بازی کنه خواهر زادم برگشته اون برنگشته و کلا بچه نترسیه و سر نترس داره یعنی ب عواقب کاراش فکر نمیکنه 

عزیزم شما بچه دارین؟؟اگه دارین چند سالشه ؟ واینکه رفتارتون باهاش چطوره و وقتی کار اشتباهدازش سر بزنه ...

بله دارم یه دختر یازده سال و نیمه ... تا به حال تحت هیچ شرایطی کتکش نزدم . اگر رابطه ی عاطفی قوی با بچه داشته باشید کمی سرسنگین شدن شما رو تحمل نمیکنه و همین براش سختترین تنبیهه .من مشکلاتمو با بچه با حزف زدن حل میکنم . اگر هم اشتباهی کنه با هم اصلاحش میکنیم . 

در ضمن خودمم الان سی و شش سالمه و بچگیام شدیدا پر تحرک بودم ولی یادم نمیاد نه من نه خواهرام از پدر و مادرمون کتک خورده باشیم 

کلاس  تکواندو بفرست واسش خوبه.یه رشته که خودشو خالی کنه خ خوبه بنظرم .بفرستش تکواندو....بزنه لت ...

ب تظرتون بدتر نمیشه مثلا بیاد اونارو رو برادرش یا دوستاش پیاده کنه؟؟؟

بله دارم یه دختر یازده سال و نیمه ... تا به حال تحت هیچ شرایطی کتکش نزدم . اگر رابطه ی عاطفی قوی با ...

خیلی خوبه عزیزم پس شما منو کمک کن بهم بگو چطوربچتو قانع میکنی من سعی میکنم با جایزه دادن تشویقش کنم و یا اینکه اسباب بازی مورد علاقشو ازش میگیرم.و میگم هر وقت پسر خوبی شدی بهت میدم و این گاهی تاثیر داره گاهی ن 

ترسوندن بچه اصلا درست نیست بعدم وقتی میبینید که همه خوراکیارو همون لحظه میخوره دفعه بعدی یه دونه واسش بخر. به جای اینکه به بچه هی بگیم نکن از افعال مثبت استفاده کنیم مثلا نگیم شلوارتو کثیف نکن بگیم مواظب شلوارت باش.

لا تقنطوا من رحمت الله