2777
2789
عنوان

دیگه طاقتم سر اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار خودتون باهاش چطوره ؟وقتی تنهایید ... در حضور مهمان ... وقتایی که آرومه و زمانیکه کار اشتباهی انجام میده

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

شما و پدرش و بچه برید مشاوره

چون خیلی موضوع حساسه

شاید پسرتون مشکل خاصی نداشته باشه بلکه به خاطر وجود نوزاد جدید این رفتارها را نشون می ده  در این صورت با راهنمایی مشاور خیلی زود مشکلتون حل میشه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
ماشا،،ب روحيه تون ك با همچين بچه شيطوني ،دومي رو هم اورديد،،هزار ماشا،،، پس حتمن از پسش برمياي

قبلا خیلی بهتر بود ولی الان داره دیونم میکنع 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 
حتما به بچه کوچیکه بیشتر توجه داری اون میخاد با شیطنت توجه ها رو جلب کنه ازطرفی شاید رفتار شما و ...

نمیددنم.شنیدی یا ن قهوه قاووت بیش از یکسال هرروز میخورد من احساس میکنم اره رفتار خودمونم.اشتباهه ولی توجهمونو نمیدونم.

دکتر هم بردیشه ؟  به نظرم کمبود محبت داره زیاد سرزنشش نکنید باهاش مهربون تر باشید     ...

چیزی ک ب نعش باشه گوش میکنه ولی چیزی ک دوست نداشته باشه حتی با جایزه هم انجام.نمیده خیلی بهش تشویقی پیشنهاد میکنم ولی تا نخواد اصلا انجام.نمیده و اینکه میدونم باهوشه و از توان هر کاری برمیاد 

احتمالا بیش فعاله پسر منم اینجوری بود ولی نه به این شدت ببر پیش مشاور ولی اگر خواستن دارو بهش بدن اص ...

شما چیکار کردید درست شد یان ؟؟

به حرفتون گوش نمیکنه چون شما با پرخاش و دعوا باهاش حرف میزنید حتما کتکش میزنید . با بچه هرچی اروم ت ...

اره خیلی اروم بهش میگم.چند بار اروم.میگم بعد گوش نمیکنه میزنمش و برای این خیلی ناراحتم دوست ندارم بزنمش ولی انقدر ک حرصم.میده طاقتم سر میاد 

رفتار خودتون باهاش چطوره ؟وقتی تنهایید ... در حضور مهمان ... وقتایی که آرومه و زمانیکه کار اشتباهی ا ...

وقتی تنهاییم ارومه و من بهش قران و نقاشی و اینا اموزش میدم و موقع اموزش اصلا طاقت نداره و مدام وول میخوره و وقتی مهمون.میاد و ومهمونی میریم اصلا قابل کنترل نیست بهم.نمیریزه ولی شلوغ میکنه و اینکه جاییه ک میریم هم صاحب خونه حساسه و خونمونم اپارتمانه همش باید ب خاطر طبقه پایینی بگیم اروم اروم و خونه کسی هم میریم باز صاحبخونه همش ب این.گیر میدن ک نکن دست نزن حتی ب وسایلای بچه هاشون در صورتی ک کسی میاد خونه ما بچم همه وسایلاشو ب اونا میده البته اینم بگم خیلی زود چیزی رو خراب میکنه 

تازگی اینجوری شده؟ مهد نمیره؟تو روز با کسی از همسن وسالاش بازی میکنه؟

همسن و سالاش اره هستن ولی ن هرروز مهد الان دوماهی هست نرفته و تازگیا شلوغ تر شده