پسرم.5 سالشه هیچی حالیش نیست خیلی شلوغه هرچی یادش میدم متوجه میشه ولی تکرار نمیکنه چیز بدو سریع عینا تکرار میکنه دیگه از دستش هیچ.جا نمیرم مهمون.میاد شلوغیش چند برابر میشه و هر کی چیز بد یادش بده سریع انجام.میده و امروز سرویس بهداشتی بودم داشت بچه 9 ماهمو مینداخت تو لباسشویی ک خواهر زادم نزاشت و شب هم تز پاهاش گرفته بود میکشید رو زمین شما بگید چیکار کنم ؟
اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم
دکتر هم بردیشه ؟ به نظرم کمبود محبت داره زیاد سرزنشش نکنید باهاش مهربون تر باشید ...
چیزی ک ب نعش باشه گوش میکنه ولی چیزی ک دوست نداشته باشه حتی با جایزه هم انجام.نمیده خیلی بهش تشویقی پیشنهاد میکنم ولی تا نخواد اصلا انجام.نمیده و اینکه میدونم باهوشه و از توان هر کاری برمیاد
رفتار خودتون باهاش چطوره ؟وقتی تنهایید ... در حضور مهمان ... وقتایی که آرومه و زمانیکه کار اشتباهی ا ...
وقتی تنهاییم ارومه و من بهش قران و نقاشی و اینا اموزش میدم و موقع اموزش اصلا طاقت نداره و مدام وول میخوره و وقتی مهمون.میاد و ومهمونی میریم اصلا قابل کنترل نیست بهم.نمیریزه ولی شلوغ میکنه و اینکه جاییه ک میریم هم صاحب خونه حساسه و خونمونم اپارتمانه همش باید ب خاطر طبقه پایینی بگیم اروم اروم و خونه کسی هم میریم باز صاحبخونه همش ب این.گیر میدن ک نکن دست نزن حتی ب وسایلای بچه هاشون در صورتی ک کسی میاد خونه ما بچم همه وسایلاشو ب اونا میده البته اینم بگم خیلی زود چیزی رو خراب میکنه