2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش بحث نکن وارد بازیش نشو فقط نگاهش کن اصلا وقتی اون هست تو برو خودتو مشغول کن پیشش نباش

آخه نمیشه بابام خیلی طرفداری شو میکنه با اینکه مقصر همه بحث دعوا ها اونه باز منو مقصر میدونه انگار براش دعا گرفته 😐

بعدم من اصن کاریش ندارم اینسری عید اومد خونمون‌سلامش ندادم فرتی رفته پیش بابا گریه اشک تمساح ک باهام‌بده رفته کلی چرندیات راجبم گفته

اینقد آدم دورویی هست بعدی ک الکی خودش دعوا راه انداخت مامان بم گفت بخاطر من برو آشتی کن منم چون مامانم مریض گفتم بخاطر اون برم آشتی کنم‌دعوا رو بزرگتر نکنه ک استرس نکشه مامانم 

رفتم بهش گقتم بااینکه دعوا رو راه انداختی مقصری الامم بخاطر مامانم اومدم نمببخشمت ولی هرچی بوده نبوده فراموش کنیم یهو برداشت بم گفت ب ی ورمم نیست ناراحتت کروم هرکاری کردم منم عصبی شدم صدام رفت بالا گفتم بدرک دختره بیشعور بحث مون شد بعد بابام اومدش این تا دید بابام اومد دورویی بازی درآورد اومد بوسم کنه من نزاشتم سریع ب گریه شد ب بابام‌گفت این خودش داره فاصله میگیره کلن آدم خیلی دورویی بابام هم فک کرد من مقصرم‌همش‌طرفداری اونو میکنه😐