2777
2789
عنوان

همین الان یه خواب دیدم پریدم از خواب😰😦

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 50 پست
اخه از خواب پریدمنمیدونم اگه ادامه داشت چی میشد😰

خب نرفتی ک باهاش اگه توی خواب میدیدی رفتی بد بود ولی پریدی یعنی عمرت هنوز درازه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورشت مرغ بپز تند و تلخ توش فلفل سبز تند بریز و بده ب یکی دوتا فقیر کنار غذا هم فلفل تند بزار ،، ما ...

جاااان؟؟ خودت بخور اونو! 

به فقیر بنده خدا چکار داری خودش کم بدبختی دارههههه؟؟؟ 

عجبببببب! 

جاااان؟؟ خودت بخور اونو! به فقیر بنده خدا چکار داری خودش کم بدبختی دارههههه؟؟؟ عجبببببب!

همون تند و تلخ و فقیر بدبخت چجوری بخوره اخه یعنی مثلا مثل صدقه خب بدی ب فقیر ک میفته رو اون یعنی اینجوری .... بیچاره فقیر چیکار کنه

همون تند و تلخ و فقیر بدبخت چجوری بخوره اخه یعنی مثلا مثل صدقه خب بدی ب فقیر ک میفته رو اون یعنی این ...

چی میگی برای خودت نگفتم که دریایی فلفل توش بریزه این کارو میکنن مثل خیرات دیگه هم ریپ نزن حوصلتو ندارم

💚🌱

چی میگی برای خودت نگفتم که دریایی فلفل توش بریزه این کارو میکنن مثل خیرات دیگه هم ریپ نزن حوصلتو ندا ...

حوضله عصاب نداری مشکل روانی داری نیا سایت عمومی .

فکر کنم آدمی خودتو با س ،،،،گ اشتباه نگیر و پاچه نگیر

سگ تویی ک هار شدی پاچه گرفتی جوابتو دادم . نفهم بی تربیت اینجارو کردین جای عقده گشایی میپری ب همه . 

اسی خانم تاپیکتو لطفا قفل کن این کاربر ب من توهین میکنه همش ریپ میزنه و ادبو شخصیت نداشتشو ب نمایش میزاره . قفل کن لطفا ک شماهم تعلیق نشی یا تاپیکت نترکه .ممنون