2777
2789

خواب دیدم داشتیم من و مامانم و داداشم درمورد پدربزرگم که فوت شده حرف میزدیم

بعد همه خوابیدن

انگار بعدازظهر بود

من بیدار بودم یهو همون بابابزرگمو زنده جلو‌خودم دیدم میخواستم داد بزنم عه شماهم میبینین؟

بهم گفت ماهم میریم ان شاءالله

من گفتم یعنی چی

دوباره اینو تکرار کرد

بعد سریع در خونه رو باز کرد که بریم

من انگار از ترس اینکه باهاش نرم ،پریدم از خواب

از مرررگ خیییلی میترسم خیلی

یه چیزی در حد فوبیاااااا

معنی خوابم بده؟

اخه خ به مرگ فکر میکنم تقریبا هرشب از ترس مرگ یه ساعت طول میکشه خوابم ببره

همش فک میکنم نکنه بمیرم تو خواب

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره

خودت جواب خودتو دادی چون زیاد فکر میکنی خواب میبینی شبا قبل خواب بسم الله بگو و ایت الکرسی بخون برلی پدربزرگتم فاتحه بفرست هرشب

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

معمولا مرده بهت بگه بیا بریم خوب نیست اگر توهم باهاش بری ،، تو گفتی نه نمیام ؟

چیزی نگفتم ولی خودم میدونم میخواستم بگم نه و به خاطر همینم پریدم

گفتم یعنی چی بیا بریم 

امتناع کردم که باهلش برم و پریدم

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

وسواس فکری داری؟

اره

آن شاالله خیره عزیزم. از بس بهش فکر میکنی اینجوری میشی. فکر نکن. مرگ حقه منم میترسم خیلیم میترسم.گاهی گریم میگیره. گاهی بعضی آیات قرآن که معنیشو میفهمم بحدی گریم میگیره که میگم چقدر خدا بزرگه. همین قلب کوچک تو سینه نوزاد و جنین و ماها. اینا همش معجزس. کی اینقدر قشنگ میتونست مارابیافرینه. 

برا دنیای برزخ برای موقع جون رفتنمون برا آخرتم ن دعا کنیم. موقع برزخمونم دعا میخواد. موقع جون دادنم نم دعا میخواد. ان شاالله رو سفید باشیم

خیرهخودت جواب خودتو دادی چون زیاد فکر میکنی خواب میبینی شبا قبل خواب بسم الله بگو و ایت الکرسی بخون ...

یادش بخیر من قدیما که ۱۳ سالم بود  می‌خوابیدم  یه بار سوره توحید می‌خوندم و اشهد هم می‌خوندم 😂 😂 یه شب تا صبح در حال فاتحه فرستادن بودم برای مرده های ک میشناختم 

💚🌱

یادش بخیر من قدیما که ۱۳ سالم بود می‌خوابیدم یه بار سوره توحید می‌خوندم و اشهد هم می‌خوندم 😂 😂 ی ...

خیلی هم خوب 😂

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

نه باهاش نرفتی ک اگه باهاش میرفتی تعبیرش بد بود

اخه از خواب پریدم

نمیدونم اگه ادامه داشت چی میشد😰