2777
2789
عنوان

همین الان یه خواب دیدم پریدم از خواب😰😦

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه کی خیابونیه ک رو بقیه ریپ میزنی اشغال پدر سگ مادر خر

پدر سگ تویی هفت پشتت اشغال هرزه لاشی انقد .دادی ج.نده اینجارو اشتباه گرفتی با جن.ده خونه برو من م.رد نیستم بکنمت بی صاحب برپدرو مادرت بی شرف و نداشتت لعنت 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
خودتو خالی کن چون بابا نداری آهای بدبخت پدرت ب درک وصل شده

چقد هرزه ای لاشی تو با پدر خودتم خوابیدی مشخصه مادر جندت ب یکی دیگه ...‌داده تو خرومزاده ای

پدر سگ تویی هفت پشتت اشغال هرزه لاشی انقد .دادی ج.نده اینجارو اشتباه گرفتی با جن.ده خونه برو من م.رد ...

فکر نمی‌کردم حقیقت انقد برات دردناک باشه 🤣🤣 ببین برای من اصلا حرفای آدم مثل تو مهم نیست پس تا صبح چرتو پرت بباف بهم دیگه 

💚🌱

فکر نمی‌کردم حقیقت انقد برات دردناک باشه 🤣🤣 ببین برای من اصلا حرفای آدم مثل تو مهم نیست پس تا صبح ...

خخخخ مهم نبود چرا ریپ زدی مگه من ب تو عن ریپ زده بودم من جواب ی کاربر دیگرو دارم خودتو مثل عن انداختی وسط گفتی گوه خورم میخوام گوه بخورم .... پس حسابی مهم بوده و سوختی ک هی داری ریپ میزنی 

آخی 🥺 دلم برات میسوزه

دلت برای خودت بسوزه احمق معتاد ی چی مصرف کردی اومدی تو سایت .... عقده هاتو فازاتو ببر خراب شده ی پدر نامعلومت و مادر ج.ندات 

دلت برای خودت بسوزه احمق معتاد ی چی مصرف کردی اومدی تو سایت .... عقده هاتو فازاتو ببر خراب شده ی پدر ...

آخی 🥺 دلم برات خیلی میسوزه 🤣 آروم باش غصه نخور ، میدونم الان قلبت داره میترکه🤣🤣 

💚🌱

خب دیگه خوشگذشت بای بای 😘 🤣

بدبخت انقد حقیرو عقده ای و خر.ابی لذت میبری از فش دادن و فش خوردن فیت....یش فش داری متوجه شدم دیگه جوابتو نمیدم ک لذت ببری گورتو گم کن بی شخصیت .