2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم رنگ از کابینت🩵📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 83 پست
جدییییی؟تازه من ب شوهرم گفتم براق بگو نه😐🥲 مات میخام نمیدونم چرا براق ب دلم نمیشینه

من مات زدم راحت تمیز میشه اتفاقا خیلیم شیکه.براق دهاتیه همش برق برقی قشنگ نمیشه.همیشه هم دستمال نم دار میکشم بدون هیچی.دکوراسون داخلی اوردم من

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براق ی دستمال بکشی پاک میشهمال مامانم براقه.ولی من ماته.لک روش بسختی پاک میشعمچ دستم درد میگیرع از ب ...

ولی بنظرت مات قشنگ تر نیس؟؟

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

پس اولی بهتره نه؟ سفید طوسی چون الان مثل قبل مد نیس خاستم بپرسم ولی خودم دوس دارم این ترکیب رنگو

عشقم سفید خالص یا اصلا سفید و طوسی خودت میدونی هیچوقت از مد نمیوفته

الان رنگ چوب مد شده ولی مطمئن باش دوسال بعد از مد میوفته

من خودم دختر عمم تازه عروسه سفیدد خالی زده خودمون به خونه ی خودمون سفید خالی زدیمم چون وسایلامون رنگ به رنگه ست نیستن ولی تو رنگ روشن بزن ادم وارد خونه دختر خالم میشه همه چیش روشنه یجوری انرژی میگیره که

فقط اولی .سفید با طوسی نشد سفید با چوب . دومی واقعا تیره اس و دو روز دیگه از چشمت می افته از مد هم م ...

این خیلی خوشگلههههه

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

عشقم سفید خالص یا اصلا سفید و طوسی خودت میدونی هیچوقت از مد نمیوفتهالان رنگ چوب مد شده ولی مطمئن باش ...

اره منم نظرم اولی هست سفید همیشه قشنگه

همینم تقریبا مثل مدل اولی ک فرستادم 

پس دیگگگ نظرم شد همین مدلی مرسییی عزیزم🩷

من مات زدم راحت تمیز میشه اتفاقا خیلیم شیکه.براق دهاتیه همش برق برقی قشنگ نمیشه.همیشه هم دستمال نم د ...

اره منم مادرشوهرم براق زده من اصن خوشم نمیا بنظرم مات خیلی بهتره 

حالا اگ سخت ترم تمیز بشه درعوضش قشنگ تره 

براقم خیلی زود زود کثیف میشه سریع جای دست میمونه

اره من از سفید طوسی خوشم نمیومد تا اینکه اینو دیدم . تصمیم دارم خودمم این مدلی بزنم .

اره منم کلا میخاسم سبک کلاسیک بزنیم که متاسفانه خیلیییی گرونه گفتن نزدیک ۸۰۰ میلیون میشه اشپزخونه ماهم بزرگه براهمین دیگ تصمیم گرفتیم این مدل بزنیم 

اینم قشنگه ولی میخام جزیره نزارم ک میز ناهار خوری بزارم

اره منم مادرشوهرم براق زده من اصن خوشم نمیا بنظرم مات خیلی بهتره حالا اگ سخت ترم تمیز بشه درعوضش قشن ...

دقیقا جای گردش دستمال میمونه .مات سنگین و شیکه.من کلی بالا پایین کردم اخر مات انتخاب کردم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!