2777
2789

اگر ا ن شا الله آره 

چه موقع ؟

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

بله انشاالله تا اخر امسال عقد میکنید

تاپیک آخرم رو ببین انجام بده انشاالله زودتر حاجتروا میشی

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی هستی؟؟؟ 

یا شوخی میکنی؟ 

یعنی یه نفر الان تو نی نی سایت بهت بگه چه موقع برمیگرده باور میکنی؟؟؟؟ 

الان میفهمم این رمال ها و دعا نویس ها ثروت ملیونی از کجا میارن!!! 

تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه دعا کنیم که انشااله هرموقع که به صلاحت یا صلاحش هست برگرده،،،، 

بله انشاالله تا اخر امسال عقد میکنیدتاپیک آخرم رو ببین انجام بده انشاالله زودتر حاجتروا میشی

عزیز حس هاتون چند درصد درست درمیاد ؟از چه طریقی  میگید

گلم بابت این خواستگار که ما گفتیم نصف خونه ی خودت بزار مهریه واون گفته بود نصف خونه ی مسکن ملی خیلی ناراحت شدم وگفته بود من میترسم نصف خونه بزارم مهریه 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
عزیز حس هاتون چند درصد درست درمیاد ؟از چه طریقی میگیدگلم بابت این خواستگار که ما گفتیم نصف خونه ی خ ...

عزیزم من حس ششم نیستم ولی یک لحظه اومد تو ذهنم که درست میشه و 90 درصد حسایی که یه دفعه ای بهم منتقل میشه درست در میاد، 

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

عزیزم من حس ششم نیستم ولی یک لحظه اومد تو ذهنم که درست میشه و 90 درصد حسایی که یه دفعه ای بهم منتقل ...

ا ن شا الله

به امید خدا که هرچی خیره پیش بیاد

راحب من چ حسی داری؟

حاجتی که داری امسال بهش میرسی رابطت رو با خدا محکم کن