2777
2789
عنوان

تبریزیا چجور ادمایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 111 پست
پسراشون تحت امر و نظر مادر هستن

چه ویژگی بدی این

احترام گذاشتن خیلی خوبه هااا ولی اینجوری نه دیگ

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اره قطعا همه اینطور نیستنمن شنیدم خانمای سن بالا بخاطر سنت و اینا بیشتر اینطورن

فکر کنم بیشتر چون  سن بالا ها فارسی بلد نیستن یا ازینکه لهجه شون رو مسخره کنن بخاطر اون فارسی صحبت نمیکنن

ما تو خانوادمون دوتا عروس فارس زبان داریم یکی از تهران یکی از شمال باهاشون فارسی حرف میزتیم با این که ترکی یاد گرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته خوب و بد همه جا هست

خب اینکه بیاییم بگیم ما خوبیم بقیه بد وفلان نمیشه همه جا همه جور ادمی پیدا میشه ولی بعضا بیشتر تعصب دارن روی چیزی حالا قومیت نژاد اولاد طایفع ک در کل چنین افرادی رو خوب نمیبینم...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

یه تاپیک هست به نام مدیریت هزینه یه معصومه خانوم داره که تبریزی هستن بری بخونی تاپیک رو بیشتر آشنا م ...

مرسیی😘

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ایران داره روز به روز بیشتر به عقب برمیگردهقبلا آدما رو از رو انسانیت و فردیت قضاوت میکردن الان از ر ...

😂😂😂

چه ویژگی بدی ایناحترام گذاشتن خیلی خوبه هااا ولی اینجوری نه دیگ

تازه بگم خواهرشوهر😁

اونم زیرگوش مادرشوهر میخونه

اونم به پسر امر میکنه

البته همه اینجور نیستن ها

ولی واقعیت رو گفتم بدونی احتمالش هست اینجور هم باشن

یعنی امکان تداره با خواهرشو هر بتوتی دوست بشی

مرسیی😘

قربونت 

خودمم تبریزی هستما ولی بهتره چیزی نگم فقط در این حد بگم بهت که اکثر مادرشوهر پدر شوهرا اجازه نظر دهی توهمههه چیز زندگی عروسشون رو به خودشون میدن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
تازه بگم خواهرشوهر😁اونم زیرگوش مادرشوهر میخونهاونم به پسر امر میکنهالبته همه اینجور نیستن هاولی واق ...

من خیلی دوستم با خواهرشوهرام 😁

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
تازه بگم خواهرشوهر😁اونم زیرگوش مادرشوهر میخونهاونم به پسر امر میکنهالبته همه اینجور نیستن هاولی واق ...

امیدوارم شخص مدنطر اینطوری نباشه 🤦‍♀️

قربونت خودمم تبریزی هستما ولی بهتره چیزی نگم فقط در این حد بگم بهت که اکثر مادرشوهر پدر شوهرا اجازه ...

فک کنم ترکا کلا یکم دخالت میکنند دیگ 

ممنونم ازت

راحت بهت بگم اینایی که دارن غیر مستقیم تعریف میکنن خودشون تبریزین یا ترکن بسیاااااار خودخواه و خود پ ...

شما هم یجوری صحبت میکنی انگار اصلا جای تعریف ندارن  

خیر همشون اینطوری نیستن ،  به عنوان کسی که کلی دوست و آشنا تو شهرای و قومیت های مختلف دارم اینو میگم

👻