2777
2789
عنوان

تبریزیا چجور ادمایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 111 پست
ماه من چرا حتما تو دانشگاهاتون و بیشتر محیط هاتون باید ترکی خرف زد آخه ماها که ترکی بلد نیستیم مگر ز ...

به ترکی عادت کردن با اون راحتترن

استادای ما هم دوسه تاش اون سن بالاهاشون  ترکی درس میدادن ولی اگه یکی متوجه نمیشد و فارس بود اول ترم اعلام میکرد فارسی میگفتن

کلا هرکی فهمید تو فارسی ولی فارسی خرف تزد باهات یا درست حسابی فارسی بلد نیس یا میترسه لهجه اش رو مسخره کنن

قصد اذیت نداره

کسی که بهش علاقه دارم تبریزیه💔💔💔

پس با خودش آشنایی داری اگه تو خانوادتون مشکلی نیست یه مدت یا هم خانوادگی رفت و آمد کنید تا اخلاقای خانواده ها دست هم بیاد بعدا اذیت نشی

خوشبخت ترین باشی

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس با خودش آشنایی داری اگه تو خانوادتون مشکلی نیست یه مدت یا هم خانوادگی رفت و آمد کنید تا اخلاقای خ ...

قربونت برم مرسی از راهنماییت❤️❤️

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

به ترکی عادت کردن با اون راحتترن استادای ما هم دوسه تاش اون سن بالاهاشون ترکی درس میدادن ولی اگه یک ...

نه یه گارد خاصی میگیرن دانشگاه که نگو دیگه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
درسته تبریز زندگی نمیکنه

ببین من شانسی که اوردم اینه که دورم اما همینطوریشم چندسال اول زندگیم فقط گریه زاریو قهر بود تا تونستم اون رومو نشون بدم و همه بشینن سرجاشون حتی خود همسرم ضمنا من پدر و برادرام جوری پشتم واسادن که ترسید همسرم الان خوشبختم اما مطمئنم که اگه آپشن پدر و برادرهام و اون ترسوندنه نبود الان خوشبخت نبودم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
من طبق چیزایی که شنیدم نسبت به زبانشون متعصب هستن و زیاد به زبان فارسی صحبت نمیکنن و جلوی کسی که ترک ...

درسته .البته در مورد هر شهری صادقه .شمالیا هم  گیلکی حرف میزنن تومهمونیاشون جلوی فارسها

ببین من شانسی که اوردم اینه که دورم اما همینطوریشم چندسال اول زندگیم فقط گریه زاریو قهر بود تا تونست ...

خداروشکر عزیزم مهم الانه که خوشبختی 

ان شاء الله همیشه خوشبخت باشی❤️

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس